PodiumPlus

Jazzy pop met een bodem van krakend vinyl

Harrie Herfst in “Me & The Martians”

Me & The Martians is een bijzondere band. Vijf klassemuzikanten met zelf geschreven songs van meeslepende singer-songwriterpop, afgewisseld met een enkele cover.

Vanaf zondag 22 september om 15.00 uur is PodiumPlus na een korte zomerstop weer “en route”. Uit een enquête onder onze bezoekers bleek een grote voorliefde voor Franstalig, Spaans/Zuid Amerikaans en coleur locale. Daarmee is onze routekaart voor dit seizoen getekend. De start ligt uiteraard in Soest en waarmee anders dan de winnaar van de cultuurprijs 2013, Harrie Herfst. Deze veelzijdige pianist, componist en zanger heeft in tal van bezettingen bijgedragen aan onze cultuur.

MntM website

Vandaag samen met een band samengesmolten door de liefde voor mooie muziek. Met veel eigen werk is Me & The Martians ontsproten uit het schrijfbrein van Jan du Pree, gitarist en zanger. Variërend van zacht en liefdevol tot pittige rock en blues. Zangeres Marleen de Blok heeft met haar voorliefde voor close harmony haar eigen stempel op de nummers kunnen zetten. Eigen en creatieve muzikale oplossingen komen van de bassist Joris Heus. De drummer Peter Keereweer weet er uiteindelijk een goedkeurende klap op te geven. En uiteraard, achter de piano, Harrie. Samen een band met een eigen geluid. Boeiend, wisselend en met lef; een uitdaging gaat deze enthousiaste band niet uit de weg. Wij zijn blij het seizoen hiermee te kunnen starten en nodigen jullie graag uit hiervan deelgenoot te zijn.

Me & The Martians, buitenaards goede popmuziek van Soester bodem. Zondag 22 september 2013, 15 uur. Artishock, Steenhoffstraat 46a, Soest. Toegang: € 10,- en € 7,50 (leden Artishock).