PodiumPlus

Warme Zuid-Spaanse klanken laten de winter smelten.

Trio Sefardo Espagnol met Zuid-Spaanse en Sefardische muziek.

Zondagmiddag 9 maart brengen we u graag alvast in een zonnige zomer stemming.  

Drie getalenteerde professionele gidsen voeren u mee naar de Zuid Europese smeltkroes van Spaanse, Joodse, Portugese, Arabische en zigeuner muziek. Nelleke Nieuwboer maakt u deelgenoot van haar jarenlange ervaring met het Sefardische lied. De violiste Elizabeth Liefkes en gitarist Mateo Alvarez maken het tot een geheel.

Het is iedere keer weer prachtig om de veelzijdigheid van muzikanten te zien. Zet drie disciplines in een andere samenstelling met een ander repertoire en de basis voor een unieke uitvoering is gelegd. Dat is die professionaliteit die we graag op ons podium met u delen.

Deze nieuwe formatie brengt de Sefardische muziek op een authentieke, dramatisch doorleefde manier. De teksten zijn deels in het Spaans maar ook deels in het Ladino, de taal die gebruikt werd door de Sefardische joden, verwant aan het Spaans zoals het Jiddisch verwant is aan het Duits.

Met het trio Sefardo Epagnol biedt de werkgroep PodiumPlus weer een boeiend programma waarmee ook nu weer een andere cultuur  in de schijnwerpers wordt geplaatst. Wij nodigen u dan ook graag uit daarvan deelgenoot te zijn en er samen weer een mooie middag van te maken.

Zondagmiddag 9 maart, 15.00 uur. PodiumPlus Artishock, Steenhoffstraat 46a, Soest.

Toegang: € 10,- en € 7,50 voor leden.