Voorstellingen

  

 ZO 21 April

Es-klein
   Es-klein met noten op hun zang.
 ZAAL OPEN  14:30 uur  
 AANVANG  15:00 uur    Snel kaartjes kopen
 ENTREE  € 12,50  
 LEDEN  € 10,00 

Es-klein

Samen zingen geeft plezier. Het resultaat van vele middagen van dit plezier wil Es-klein graag delen. Es-klein nam deel aan het korenfestival in Soest en oogstte daar voor de hoge kwaliteit van hun samenzang een groot applaus.

De 8 vrouwen en 2 mannen van Es-klein hebben inmiddels zoveel noten op hun zang vergaard dat zij ons daar graag op eigen podium van laten meegenieten. Zij brengen hun bijzondere repertoire, met zangstemmen die harmonieus zijn samengebracht tot een fraaie samenklank. Es-klein neemt ons mee op een avontuurlijke reis van 16e eeuwse liefdesliederen naar uitgestrekte muzikale landschappen van de Noorse componist Ola Gjeilo. Maar ook naar de swingende klanken van Gershwin, Billy Joel en The Beatles.

Es-klein deelt het muzikale plezier met pianist Hugo van Os en tenorsaxofonist Semmy Prinsen. Zij spelen na de pauze in duo bezetting een aantal jazzstandards, vooral ballads die zich goed lenen voor kleine bezetting. Ingetogen muziek die past bij het klassieke repertoire van  Es-klein. Jazz uit de periode 1950/60. Waar musici als Chet Baker, Charlie Parker en Miles Davis volop in de belangstelling stonden

Na het optreden wil Es-klein nog graag even met jullie nababbelen in ons gezellige café.