Artishock 55 Jaar

Salon-avond “Dichters, denkers en beeldende kunst”

Nachtfilm “No time to die"

Workshop “Bijzonder model tekenen”

Concert "Jong Jazz talent"

Tegenlicht "Opvallende Tegenlicht fragmenten"

Artishock 55 jaar 2022

Boekpresentatie “Verdwenen Vergezichten”

Concert "Mindfunk: Soul-, funk- en discoband"

Kinder Film "Knor” & "Theaterworkshop voor ouders"

Concert "Zang uit eigen huis"

Theater-jazz productie “Django a Paris”

Tot slot tenorsaxofonist Semmy Prinsen & friends

September 2022: Woord en beeld in Artishock, wie doet er mee? Om het 55-jarig bestaan van de sociaal-culturele vereniging Artishock te vieren, wordt in de maand september een jubileumweekend georganiseerd. Gedurende de hele maand is er de expositie ‘Dichters, denkers en beeldende kunst’, waar zeven exposanten werk laten zien met bijpassende gedichten of teksten.
Een onderdeel daarvan is dat het publiek wordt uitgenodigd mee te doen en een combinatie beeld-tekst in te zenden. Ben jij wel eens getroffen door de combinatie beeld en tekst? Een gedicht dat zo goed bij een schilderij of foto past?. Van jezelf of van anderen? Of andersom, een schilderij of foto waarbij je een mooi gedicht of een passende tekst kent? 
Artishock wil jouw vondst graag verzamelen ten behoeve van de expositie die in september in Artishock wordt gehouden. Jij kan met jouw inzending als de achtste exposant worden gekozen door de expositiewerkgroep van Artishock. Alle andere inzendingen worden ter inzage gelegd bij de tentoonstelling.
Meedoen? Stuur tekst en beeld in aparte documenten voor 20 augustus 2022 aan: WoordenBeelden@Artishock-Soest.nl  Meer informatie? Bel dan 035 – 60 24 951.