Home

JAZZ JAM voor semi-professionele en gevorderde jazzmuzikantenLogoArtishock 55 stempel zwart schaduw

Aanvang Zondag, 11 december, 14.30 uur, gratis entree (bar open 14.00 uur)

 

Jamsessie voor semi-professionele en gevorderde jazzmuzikanten. Kom gezellig luisteren of meespelen.

2212JazzJamOphemertWe openen de sessie met een begeleidingscombo/ritmesectie om niet teveel tijd verloren te laten gaan met het overleggen over wat er gespeeld gaat worden. Daarna gaan we jammen!

Ditmaal openen we met Het Ophemert Jazz Quintet. Ze troffen elkaar bij het Ophemert Jazz Festival 2022, waar ineens bleek dat dit kleine, wat verscholen dorpje in de Betuwe een groot aantal zeer vaardige jazzmuzikanten bezit. Met een grote ervaring op internationale podia en scholing op diverse conservatoria.
Zangeres Amber van Barneveld zingt zwoel en swingend, Alain Pondman speelt keigoed saxofoon, Frank van de Woestijne is ervaren jazzdrummer, contrabassist Melvin Könings stuwt de swing en pianist Michiel van den Hout inspireert. Dit vijftal verrast vurig!

Artishock beschikt over veel bladmuziek in allerlei toonsoorten, maar je mag ook zelf stukken meenemen die je zou willen spelen, neem dan wel minstens 3 kopietjes mee. Zangers en zangeressen zijn van harte welkom en mogen ook eigen stukken meenemen in de toonsoort die je past. De akoestische piano is licht versterkt. Geluidsinstallatie, gitaarversterker en drumstel zijn aanwezig.

Kom gezellig om met elkaar te genieten van lekkere muziek; de bar is open vanaf 14.00 u.

De toegang is gratis, zowel voor muzikanten als publiek. We zien jullie graag dan!

We verzoeken de muzikanten zich van tevoren aan te melden bij Marie José

Groet,
Marie José Tiemstra.