Home

JAZZ JAM voor semi-professionele en gevorderde jazzmuzikanten

Aanvang Zondag, 12 maart, 14.30 uur, gratis entree (bar open 14.00 uur)


Jamsessie voor semi-professionele en gevorderde jazzmuzikanten. Kom gezellig luisteren of meespelen.

We openen de sessie met een combo/ritmesectie om niet teveel tijd verloren te laten gaan met het overleggen over wat er gespeeld gaat worden. Daarna gaan we jammen!

2303GuusBakkerSanderHopBAKKER/HOP2303ArnoV.Nieuwenh.JazzJammrt
Featuring Arno van Nieuwenhuize (drums).
Bakker/Hop brengt verse jazz! Contrabassist Guus Bakker en gitarist Sander Hop verdienden hun sporen al in allerlei (grotere) bezettingen, maar spelen hier lekker met z’n tweeën. Met eigen stukken (van Hop) en een enkele bewerkte standard. Lekker transparant, met een brede horizon en altijd aandacht voor sfeer & opwinding.
Dit keer in Artishock met als speciale gast:
meesterdrummer Arno van Nieuwenhuize.


Artishock beschikt over veel bladmuziek in allerlei toonsoorten, maar je mag ook zelf stukken meenemen die je zou willen spelen, neem dan wel minstens 3 kopietjes mee. Zangers en zangeressen zijn van harte welkom en mogen ook eigen stukken meenemen, graag in de toonsoort die je past. De akoestische piano is licht versterkt. Microfoon, gitaarversterker en drumstel zijn aanwezig.

Kom gezellig met elkaar genieten van lekkere muziek; de bar is open vanaf 14.00 u. De toegang is gratis, zowel voor muzikanten als publiek. We zien jullie graag dan!

We verzoeken de muzikanten zich van tevoren aan te melden bij Marie José


Groet,
Marie José Tiemstra.