Home

Soulmania returns to Artishock
Peter May verzorgt het voorprogramma

Zaterdag, 26 november 2022 (Toegang € 12,- / leden € 10,-)

Aanvangstijd 20.30, zaal open 20.00
 

2020 09 26 Soulmania website
We pakken flink uit met deze 10-persoons band. Het podium is te klein.

Het blues-pop seizoen haalt uit met SOULMANIA, de live soul sensatie.
Soulmania is een 10-persoons soulband die opnieuw de Artishock Blues-Pop avond aandoet. De vorige keer (sept 2020) was dat in de Corona periode met alle beperkingen die daarbij hoorde. De aanwezigen genoten en wilde los gaan maar dat kon en mocht toen niet. Dat is deze keer wel anders. We gaan voor een goed gevulde zaal en veel beweging op de dansvloer. Soulmania is een echte klassieke soulband met meerstemmige zang, zangeressen, blazers, en een strakke vette band erachter, alles erop en eraan. Een deel van de show is gebaseerd op de Ierse cultfilm The Commitments waarvan de soundtrack meer dan 12 miljoen keer verkocht werd destijds. Maar ook nummers van Otis Redding, Aretha Franklin, Marthe Reeves en Gloria Jones zullen niet ontbreken. Heerlijk losgaan op onvervalste soul..... 


Soul in deze pure vorm zal Artishock eindelijk weer doen schudden op zijn grondvesten.

 

Peter May verzorgt het voorprogramma vanaf 20:30.

2022 11 26 Peter May smallPeter is een Utrechtse Singer/Songwriter die zowel eigen nummers als covers speelt.
Hij raakt in een veelal intieme setting de harten van zijn publiek.
Geïnspireerd door oude Soul, R&B, Gospel en hier en daar een vleugje Country, weet hij altijd de aandacht van het publike te trekken.

Na het afronden van de Herman Brood Academie in Utrecht heeft deze Singer/Songwriter veel ervaring opgedaan in de Verenigde Staten. Zo speelde hij als Busker (straatmuzikant) op verschillende plekken in de New Yorkse metrostations, alsmede verzorgde hij optredens in legendarische venues als The Bitter End, The National Underground, en The Red Lion in East Village. Ook Londen ontbreekt niet in zijn lijst van ervaringen. In het Londonse Camden is deze artiest ook kind aan huis.

Meest recent heeft hij een zomerse tour achter de rug. Peter verzorgde verschillende optredens in een trio-setting in steden in de Franse Bourgogne, waaronder Surgy, Saint Sauveur en het mooie Auxerre. Op 26 November zal deze artiest Artishock in Soest aandoen. Hier staat Peter May in het voorprogramma van Soulmania en zal hij de bezoekers in het Bar-Soos gedeelte laten genieten van zijn muzikale talent in een intiem akoestisch solo-optreden. Doe je ogen dicht en je denkt aan Ed Sheeran, open je ogen en het blijkt Peter May te zijn...... vrolijk, aanstekelijk, gezellig. Je bent van harte welkom, Peter May zal om 20:30 starten met zijn optreden..