Home

Turmoi: 20:30 - 21:30 - Overinflated: 21:30 - 23:30

Zaterdag, 25 februari 2023 (Toegang € 12,- / leden € 10,-), zaal open 20:15

Kaarten reserveren.


Turmoil: 20:30 - 21:30

Turmoil

De reacties van vele bezoekers op het voorprogramma in oktober 2022 van Turmoil waren de directe aanleiding om deze jonge mannen snel terug te vragen als de gelegenheid zich zou voordoen. Dat die gelegenheid zich zo snel zou voordoen wisten wij toen nog niet. Deze avond is Turmoil er opnieuw als semi-akoestisch voorprogramma en spelen ze een heel uur lang heerlijke Americana muziek in onze bar-ruimte. Vorige keer gemist dan is dit je kans om ze opnieuw te zien en horen en misschien zelfs even lekker mee te zingen met de bekendste nummers.

 

Overinflated: 21:30 - 23:30

Overinflated on stage

Het hoofdprogramma in de zaal is voor Overinflated, een heerlijke coverband die oude en nieuwere nummers een eigen tintje geven en heel dansbaar maken.

Overinflated is rond 2008 ontstaan vanuit 5 energieke relatief jonge muzikanten die, na wat omzwervingen en experimenten in de jazz, blues, rock en pop muziek, elkaar gevonden hebben in deze samenstelling. Binnen Overinflated lieten zij de diverse muzieksmaken samensmelten tot een duidelijke eenheid. Enthousiast gingen ze aan de slag met alle rocklegendes die werden gerespecteerd: Nirvana, The Offspring, Reel Big Fish en Rancid vormden al gauw de kern van hun repertoire. Na veel optredens vonden de mannen van Overinflated het tijd om wat meer eigen creativiteit in de muziek te leggen. Niet persé door eigen nummers te maken maar door in de geschiedenis te duiken en geschikte nummers uniek te maken door ze te bewerken en op te blazen tot muziek die “rockt” en uitnodigt tot dansen, en altijd met een immer aanwezige kinderlijke blijdschap, de zgn. Overinflated style. Intussen is een mooi divers repertoire is opgebouwd met veel bekende nummers van o.a. The Animals, Mumford and Sons, Joe Jackson, Artic Monkeys en Simon & Garfunkel en voorzien van hun funk/pop/ska/reggae invloeden. Het eindresultaat staat bekend als “Nummers van toen à la Overinflated.” en dat willen ze graag laten horen aan de bezoekers van Artishock Blues-Pop.

 

Bandbezetting:
Jasper Sloothaak          zang
Elger Niemendal           gitaar
Jan Klok                        toetsen
Jochiem Hendriksen     bas
Geert Hanninkdrums    zang

Meer info is ook te vinden op hun website: http://overinflated.nl

Afterdance; 23:30 - ca 24:00

Na beide optredens wordt de avond afgesloten met een funky, soul, blues en jaren 70 dansmuziek playlist in de zaal voor je workout. Mocht je nog voldoende energie over hebben dan kun je lekker doordansen in de zaal of gezellig door- of napraten in de bar-ruimte onder het genot van een drankje.

De avond zal naar verwachting rond 24:00 afgesloten worden.

LET OP:

Wil je deze avond meemaken dan adviseren wij je vooral om tijdig te reserveren want een substantieel deel van de kaarten is reeds gereserveerd en er komen daardoor minder kaarten dan normaal beschikbaar in de vrije verkoop.

KAARTEN RESERVEREN (aanbevolen)


Vanaf 20:15 kun je binnenlopen en het optreden van Turmoil meemaken vanaf 20:30 en daarna natuurlijk Overinflated.....

Planning:
20:15  Deur open voor bezoekers
20:30 - 21:30 Turmoil
21:30 - 23:30 Overinflated
23:30 - 24:00 Afterdance Funk, Soul, 70's