Blues / Pop

Salon-avond “Dichters, denkers en beeldende kunst”

Nachtfilm “No time to die"

Workshop “Bijzonder model tekenen”

Concert "Jong Jazz talent"

Tegenlicht "Opvallende Tegenlicht fragmenten"

Artishock 55 jaar 2022

Boekpresentatie “Verdwenen Vergezichten”

Concert "Mindfunk: Soul-, funk- en discoband"

Kinder Film "Knor” & "Theaterworkshop voor ouders"

Concert "Zang uit eigen huis"

Theater-jazz productie “Django a Paris”

Tot slot tenorsaxofonist Semmy Prinsen & friends

BeApple

een Beatles tribute band

Zaterdag 27 november, 20:00.

UITVERKOCHT: Geen kaarten meer beschikbaar! Geen losse verkoop aan de deur.

Ja, het concert gaat door!

Met enkele aanpassingen zijn wij in staat om het concert met minder bezoekers doorgang te laten vinden conform de nieuwe Covid-19 maatregelen. Zie ook:
Corona maatregelen 2021 in Artishock.

Een iets vervroegde aanvangstijd achten wij de beste oplossing en wij vragen een ieder om begrip voor deze keuze.


Aanvangstijd concert 20:00

Deur en bar open 19:00

Vanaf 20:00 moeten wij de bar sluiten.

(Je kunt natuurlijk vóór 20:00 één of meerdere drankjes kopen en meenemen in de zaal en deze nuttigen tijdens het concert.)


BeApple

 

2021 01 30 BeApple small

Iedereen kent de Beatles nog wel en in veel gevallen ook hun teksten of albums zoals Abbey Road met het zebrapad op de hoes. Maar ook de jeugdigen kennen deze nummers, van het orgineel of zeker van de latere covers door andere artiesten.

Dit wordt één groot meezing feest.

Wie BeApple tijdens een van de vorige keren in Artishock heeft kunnen zien en horen zal zich zeker de energie herinneren die deze band weet op te wekken uit het beroemde Beatles repertoire. De vorige keren is vooraf opgeroepen er vooral snel bij te zijn, want vol is helaas vol. En zo ging het ook. Wij gaan er vanuit dat het deze keer waarschijnlijk niet anders zal zijn en mogelijk nog sneller omdat het aantal toegestane bezoekers met de geldende COVID-19 maatregelen beperkter is.

2021 11 27 BeApple Artishock1

“Het is niet heel erg spannend om een optreden te doen dat exact lijkt op de muziek van de band die je adoreert, maar BeApple is van meet af aan bezig geweest met een andere benadering. Wij zijn nooit alleen maar geïnteresseerd geweest in het imiteren van de muziek. Wij willen er als het ware mee in gesprek gaan, onze eigen ideeën uitwisselen met de originele nummers. BeApple is altijd op zoek naar de juiste interpretaties die de essentie van de muziek in een soort van persoonlijk portret weergeven. Wij willen daarom graag werken met onze arrangementen en op die manier de muziek van The Beatles vieren. Ieder van ons brengt al vanaf het prille begin zijn eigen energie en stijl in de band, we wisten al vroeg dat we iets bijzonders deelden.”

2021 11 27 BeApple Artishock2

Er zijn niet zoveel coverbands die deze weg durven te gaan. Dus zorg dat je er bij bent, sluit je ogen en sta de muziek toe je mee te nemen naar een wereld die lang vervlogen is maar op deze manier nieuw leven ingeblazen krijgt.

2021 01 30 BeApple small 2

 

 

www.beapple.nl