Archief

Zaterdag 26 april 2014 vanaf 20:00 gaan we de eerste Koningsdag eens flink uitpakken.

Het lekkere voorprogramma start om 20:00 met Ladies Decision, de bekende Soester meidenband. Zij zullen in de vooravond een ruim uur spelen en de bezoekers flink opwarmen voordat de Mr Right de rest van de avond zal vullen.

De bluesnight verzorgt een heerlijke rhythm and blues avond met Mr. Right & The Blues Rumor .

MrRight Band3

Deze 9-mans band bestaat uit een complete blazers-sectie, orgel / keyboard, ritme sectie, lead-gitaar en zang en speelt rhythm en blues, funky blues danwel bluesy funk covers. Denk aan nummers van Van Morrison, James Brown, Otis Redding, The Blues Brothers en je zit op het goede spoor. Geen pure blues maar herkenbare en goed dansbare rhythm & blues / soul / funk covers.

Hoe we deze uitgebreide band op het podium gaan krijgen is nog een hele uitdaging maar één ding is zeker, de eerste Koningsdag wordt afgesloten met één groot dansfeest in de grote zaal.

Natuurlijk zijn we gelimiteerd in het aantal bezoekers, we combineren dit met de bezoekers van Upstairs, dus zorg dat je op tijd reserveert als je dit wilt meemaken. Voor de prijs hoef je het niet te laten....je betaalt slecht 1x entree van €10,= voor dit dubbelconcert.

Meer details en fragmenten op:
https://www.facebook.com/MrRightAndTheBluesRumor