Archief

Zaterdag 27 december 2014 22:00 Blues Treat

Een lekkere bluesnight in het verschiet met Blues Treat. December vraagt om rijmen maar ook om een lekkere band zo aan het einde van 2014. Blues Treat staat garant voor een lekker avondje blues en swingen. Even de kilo’s eraf bewegen zo vlak na de kerstdagen.

Blues Treat Monica Paul2

De band bestaat uit 5 muzikanten en een zangeres dus het wordt weer een gezellig vol podium. Met een dergelijke uitgebreide band zijn er voldoende muzikale combinaties te maken, passend bij elk bluesnummer. Leuk en nieuw is de ingestudeerde tribute set van Koko Taylor, zeer verdienstelijk gezongen door zangeres Mo’. Mogelijk speelt Blues Treat hier ook enkele nummers van tijdens onze bluesnight.

Blues Treat Monica2

Mo’nica is het boegbeeld van Blues Treat, zij was ooit de opvolgster van de bekende Nederlandse zangeres Anouk in haar eerdere band en zingt sinds 2009 in Blues Treat. De overige leden komen voort uit o.a. True Blue en onQ. Recent is Arie Jan  aka. “Mr Tubes” bij de band aangesloten, iemand met gevoel voor muziek, goed geluid en met verstand van buizenversterkers, getuige de oprichting van zijn bedrijf “Marble Amps”. Hij brengt wat TexMex, Motown, en Swamp invloeden binnen de band, met recht een ‘versterking’ voor Blues Treat.

Zaterdag 27 december wordt opnieuw een leuke ouderwets gezellige swingende blues avond.

Meer band info te vinden op:

www.bluestreat.nl