Blues / Pop

Zaterdag 27 oktober, BeApple, aanvang 21:00

Voorprogramma "Fishing In Norway" aanvang 20:30, alternatieve rock.

2018 10 Logo BeApple1

Dutch International Beatles band

BeApple op podium small

BeApple is een internationaal gewaardeerde Beatles coverband.
Iedereen kent de Beatles nog wel en in veel gevallen ook hun teksten of albums zoals Abbey Road.

Abbey Road

Dit wordt één groot meezing feest.

Wie BeApple tijdens een van de drie vorige keren in Artishock heeft kunnen zien en horen zal zich zeker de energie herinneren die deze band weet op te wekken uit het beroemde Beatles repertoire. De tweede keer is vooraf geroepen er vooral snel bij te zijn, vol is helaas vol. En zo ging het opnieuw toen BeApple in 2016 voor de derde keer aantrad. Wij gaan er vanuit dat het deze keer waarschijnlijk niet anders zal zijn.

“Het is niet heel erg spannend om een optreden te doen dat exact lijkt op de muziek van de band die je adoreert, maar BeApple is van meet af aan bezig geweest met een andere benadering. Wij zijn nooit alleen maar geïnteresseerd geweest in het imiteren van de muziek. Wij willen er als het ware mee in gesprek gaan, onze eigen ideeën uitwisselen met de originele nummers. BeApple is altijd op zoek naar de juiste interpretaties die de essentie van de muziek in een soort van persoonlijk portret weergeven. Wij willen daarom graag werken met onze arrangementen en op die manier de muziek van The Beatles vieren. Ieder van ons brengt al vanaf het prille begin zijn eigen energie en stijl in de band, we wisten al vroeg dat we iets bijzonders deelden.”

Er zijn niet zoveel tribute bands die deze weg durven te gaan. Dus zorg dat je er bij bent, sluit je ogen en sta de muziek toe je mee te nemen naar een wereld die lang vervlogen is maar op deze manier nieuw leven ingeblazen krijgt.

BeApple live 03 small

Meer info is te lezen op hun site: www.beapple.nl

Het voorprogramma "Fishing In Norway" zal om 20:30 starten.
Hun muziek is het beste te omschrijven als alternatieve rock.

FishingInNorway small