Blues / Pop

Zaterdag 26 oktober, Firehouse Mama zet Artishock opnieuw in vuur en vlam, met in het voorprogramma gitarist / zanger Cor Bruinsma

Aanvang: 

20:00 Deur open
20:30 Cor Bruinsma (voorprogramma bar/soos)
21:00 Firehouse Mama (grote zaal)

2019 10 Firehouse Mama Band small

Toetsenist en Hammondspeler Aldy Mulder (ex-F.O.G. Bluesband) en frontvrouw Jelena Olijslager (ex-Blooze on the Rocks), stonden midden 2014 aan de basis van Firehouse Mama. Ze hebben recent met André, Joost en Theo de band een extra boost gegeven. Gezamenlijk vormen zij gewoon een lekkere, stevige, vette blues coverband die nummers van o.a Walter Trout, Joe Bonamassa, Popa Chubby, Rory Gallagher en Harry Muskee speelt. Ook subtielere en rustigere nummers van bijvoorbeeld  Jo Harman, Koko Taylor, Beth Hart en Susan Tedeschi komen zeker aan bod naast de spannende, eigen uitvoeringen, zoals het nummer Almost cut my hair van CSN&Y. Hun repertoire keuze krijgt ook steeds meer funky invloeden en dat zullen ze 26 oktober ook laten horen….
Zin een leuke gezellige avond....Mama Jelena stookt deze bluesavond met haar imposante verschijning en klinkende stem het muzikale vuurtje op in onze eigen jukejoint.

2019 10 Jelena nieuw

(Copyright Franck Ligtenberg)

2019 10 Firehouse Mama PR foto small

Achtergrond: FIREHOUSE MAMA bestaat vanaf midden 2014 en heeft een vliegende start gemaakt in de Nederlandse bluesscene. Na enige bandleden wisselingen gaan ze er weer vol tegen aan. Waar ze optreden, in cafés, zalen en op festivals, wordt zeer enthousiast gereageerd. Gitarist André Weel speelde eerder in de bands Freaky Johnson, Los Pendajos en De Lawaaidoos en werkte in projecten samen met o.a. David Hollestelle, Hans Dulfer en Cees Sax. Bij Firehouse Mama laat André zijn gitaar optimaal vlammen! Drummer Theo Outhuijsen vervangt sinds kort Marco Besselsen. Theo was gestopt als professionele drummer maar na enkele invalbeurten begon het toch weer te kriebelen. Hij speelde eerder bij groete namen als James Harman, Gene Taylor en T-Model Ford. Firehouse Mama is zeer vereerd met zijn komst bij de band. De interesse in blues en rock is voor bassist Joost Drost ontstaan toen hij speelde in de coverband FAKE. Daar maakte hij kennis met de bluesmuziek van Harry Muskee bij wie hij ook nog eens op zijn jubileumfeest mocht spelen. Joost stapte over van gitaar naar bas en zijn vurige wens was om in een bluesband te spelen. Bij Firehouse Mama komt Joost aan zijn trekken wat blues én rock betreft. Joost is samen met Theo de stuwende motor van de band.

Websites band:
www.firehousemama.nl

In het voorprogramma staat Cor Bruinsma gitarist / zanger van blues en meer...
Cor heeft een muziekschool en treedt regelmatig op met zijn bluesband,
Op 26 oktober zal Cor de aanwezigen opwarmen met zijn heerlijke gitaarspel en zang.
Vanaf 20:30 is Cor te beluisteren in het bar/soos gedeelte, lekker knus, warm en daaruit volgende een gezellige sfeer.
Kom op tijd en geniet mee onder het genot een bakkie koffie of je eerste drankje...

Website voorprogramma:
www.gitaarschoolcorbruinsma.nl

Reserveren kan eenvoudig via:een mailtje naar bluespop.tickets@artishock-soest.nl
Vermeld hierin concertdatum, aantal tickets, naam, email adres en telefoonnummer.
Eenvoudiger kunnen we het niet maken ;-)

Facebook:
http://www.facebook.com/artishock.blues-pop

Entree 10,= / Leden 7,=