Blues / Pop

Zaterdag 30 november zal Big Mack over ons heen walsen.
Het voorprogramma wordt verzorgd door de Arno Mijnten One man band.

2019 11 LOGO BIG MACK 250x100

Big Mack is synoniem voor een grote Amerikaanse truck (vrachtwagen) en ook voor een leuke bluesband. De Mack krijgen we niet boven in de zaal maar de band wel. Zij volgen de blues trail en nemen ons mee op hun reis van Mississippi tot Chicago..

Blues vanuit de Mississippi Delta-modder tot Chicago skyscrapers. Meeslepende blues met de uit Nieuw Zeeland afkomstige zanger Tuhirangi Hawtin.

2019 11 Big Mack TJ small
(Zanger Tuhirangi Hawtin, NZL)

In combinatie met één van Nederlands top bluesgitaristen, Thijs Westenberg en de begeleiding van het ervaren bluesritme-tandem Marco Groen en Wilco Jansen wordt optreden een echte bluesparty. Een mix van This Apple Blues met Blues on Bootz bandleden die elkaar gevonden hebben en deze nieuwe band gevormd hebben.

2019 11 BigMack bandleden web
 
Zo zal het zijn geweest in vroegere tijden, in juke joints en in Chicago bars en clubs.
Urenlang in de ban van de blues!

Met Big Mack kan het bluespubliek volledig uit haar dak gaan!
Band info: www.bigmack.nl

De bandleden doneren een bedrag van ieder optreden aan de Stichting Sheltersuit Foundation voor een water- en winddichte jas die getransformeerd kan worden tot slaapzak, speciaal voor daklozen en vluchtelingen..Een mooi gebaar.
Meer info: www.sheltersuit.com

That's Big Mack!

Arno Mijnten One man band

2019 11 30 Arno Mijntjes

(https://www.youtube.com/watch?v=eGk7lpaSvVo)

Arno Mijnten is een jonge veelbelovende zanger die zichtzelf begeleidt met gitaar, mondharmonica en drums.
In 2012 op 13 jarige leeftijd bezocht hij Pinkpop en zijn bezoek aan Pinkpop werd prompt wereldnieuws toen Arno door Bruce het podium opgetrokken werd en Arno het nummer Waiting on a Sunny Day mee mocht spelen met Bruce Springsteen. De dagen daarna stond zijn telefoon roodgloeiend en werd hij gevraagd voor interviews en een Radio optreden bij Giel Beelen. In 2014 kwam hij bij toeval Tim Knol tegen tijdens een sanitaire stop bij het concert van Tim in Amersfoort, zij raakten in gesprek over hun muzikale ambities... en Arno mocht wel een nummer meedoen die avond. Dit werd zo'n succes dat hij prompt door Tim Knol gevraagd werd om dit te herhalen later dat jaar bij Tim's optreden in het Amsterdamse Concertgebouw met het nummer Like a Rolling Stone van Bob Dylan. Zo geschiedde....nu net 20 geworden en in Artishock, what a guy......

Arno Mijnten zal 30 november vanaf ca 20:15 de binnenlopende bezoekers verrassen met selectie van nummers uit zijn "I AM Live" concertreeks.
Een mooi optreden en een lekkere opwarmer voor deze avond onder het genot van je eerste bak koffie of drankje.

Timetable:

20:00 Deur open
20:15 Aanvang voorprogramma Arno Mijntjes One man band
21:00 Aanvang Big Mack

Toegang 10,= / Leden 7,=