De Vereniging

Artishock stappenplan heropening

Met de toenemende vaccinatiegraad en de betere weersomstandigheden, lijkt het er dan echt op dat Artishock weer opengaat. Natuurlijk geleidelijk en volgens de richtlijnen die door diverse overheden worden verstrekt en zo af en toe worden aangepast: niets is zeker.
Maar zo ziet het plan er op dit moment uit:

Vanaf 11 mei is kunst en cultuurbeoefening binnen weer toegestaan
Beoefening, dus nog geen publiek! Hoera voor onze werkgroepen zoals de tekenclub, zang en theatersport.

Vanaf 26 mei zijn vervolgens de culturele instellingen voor publiek weer open.
Onze Galerij, de debatclubs en zeker ook het filmhuis mogen aan de slag.

Vanaf 16 juni zijn de evenementen (waar echt veel publiek komt) weer toegestaan.

Doel
Het doel van de vereniging Artishock is het culturele leven in en om de gemeene Soest te bevorderen met evenementen die voor iedereen toegankelijk zijn.

Werkgroepen
De vereniging Artishock bestaat uit een bestuur en een groot aantal werkgroepen. Deze werkgroepen vormen het hart van de vereniging en bestaan uit mensen met vaardigheden en belangstelling op een bepaald terrein, die het leuk en gezellig vinden om culturele gebeurtenissen te organiseren en vorm te geven.

Kom kijken
Dat we al jarenlang een succes zijn in Soest kan je zelf komen vaststellen. Onder 'Binnenkort in Artishock' vind je alle geplande evenementen voor de komende tijd.

Lift
Er is een mogelijkheid om gebruik te maken van de lift. Wilt u hiervan gebruik maken, geef dit dan aan bij het reserveren.

Invalidentoilet
We hebben GEEN invalidentoilet.

welkom1