Film
  Tony 10 – Kamp –NL – 2012 -92 minuten  
  TonyTien 450  
al            

Regisseur: Mischa Kamp
Acteurs: Faas Wijn, Jeroen Spitzenberger, Rifka Lodeizen, Annet Malherbe, Carlo Boszhard, Anna Drijver

Op zondag 26 mei organiseert Ladies’ Circle Soest een filmzondag voor kids vanaf 6 jaar, papa’s, mama’s, neefjes, nichtjes, opa’s en oma’s. Om 11.00u, 13.30u en 16.00u wordt de kinderfilm ‘Tony 10!’ vertoond. Een kaartje kost € 7,50 inclusief drinken en wat lekkers! De opbrengst is bestemd voor het goede doel en gaat naar De VoorleesExpress in Soest.

Reserveren via lcsoest@hotmail.nl

Tony is bijna tien en heeft de beste vader van de wereld. Hij is apetrots op zijn vader die opklimt van stoere kraanmachinist tot minister. Maar op een dag hebben zijn ouders ruzie en loopt zijn vader weg van huis. Tony denkt dat zijn vader verliefd is geworden op de koningin. Hij doet er alles aan om zijn ouders weer bij elkaar te krijgen en krijgt daarbij hulp van het koninklijk huis.

Een ontzettend leuke cast met Annet Malherbe, Jeroen Spitzenberger, Rifka Lodeizen en Faas Wijn. Het is de eerste keer dat regisseur Mischa Kamp (Het paard van Sinterklaas) en scenarioschrijver Mieke de Jong (Iep!, Oorlogswinter) samenwerken en het blijkt een gelukkige combinatie.
Wat opvalt is dat ze erin geslaagd zijn om de film te modelleren naar een wereldbeeld van een tienjarige. Als je tien bent, ben je nog jong genoeg om te geloven dat vaders alles kunnen, dus ook minister worden.
Het is een vrolijke en speelse film. Tegelijkertijd is het gelukt om de emoties realistisch te houden. De ontknoping is nuchter en feestelijk. Een hele leuke film voor alle leeftijden die je gezien moet hebben!!

Over Ladies’ Circle Soest Ladies’ Circle Soest is een actieve serviceclub voor dames tot 45 jaar die zich inzet voor het goede doel door middel van fundraising en ‘handen uit de mouwen’ activiteiten. De komende paar jaar zetten we ons in voor de VoorleesExpress in Soest. De VoorleesExpress zorgt ervoor dat kinderen met een taalachterstand extra aandacht krijgen. Een half jaar lang komt er een vrijwilliger bij een gezin thuis om voor te lezen. Samen met de ouders streven we ernaar dat taal en leesplezier een vaste plek in het gezin krijgen.

Kom dus allemaal gezellig naar de film op 26 mei, daarmee heb je niet alleen zelf een leuke dag maar steun je ook andere kinderen!

Zondag 26 mei, 11.00, 13.30 en 16.00 uur.Als je vroegtijdig op de hoogte wil zijn van onze programmering,
om bijvoorbeeld als eerste te kunnen reserveren,
abonneer je dan gratis op onze maandelijkse Filmhuis Nieuwsbrief.

logo filmhuis liggend