Film
  The Singing Club – Cattaneo – UK – 2019 – 110 minuten  
  The Singing Club 400  
al gro          

Regisseur: Peter Cattaneo
Acteurs: Kristin Scott Thomas, Sharon Horgan

Het leven van een vrouw van een beroepsmilitair kan zwaar zijn. Gescheiden van geliefden liggen angst en eenzaamheid op de loer en altijd is er de vrees voor die noodlottige klop op de deur.
Kate, de perfecte officiersvrouw, draagt die last echter stoïcijns en met stijl. Om niet bij de pakken neer te zitten, probeert ze een groep vrouwen op de basis te overtuigen om een zangkoor te beginnen. Lisa, rebel en rocker in hart en nieren, is sceptisch over het idee, maar laat zich al snel overtuigen door hun humor en moed.

Met hartstochtelijk gezongen pophits weten Kate, Lisa en de andere koorleden uiteindelijk hun onderlinge verschillen te overwinnen en krijgen ze tot hun grote verrassing de kans om het optreden van hun leven te geven.
Dit is de feelgood-film van het jaar!

‘The Singing Club’ is een komisch drama van regisseur Peter Cattaneo (‘The Full Monty’) over vriendschap, familie en de kracht van muziek. Kristin Scott Thomas speelt de hoofdrol in dit op waarheid gebaseerde verhaal, dat wereldwijd vele andere vrouwen heeft geïnspireerd om samen te zingen.

Waarom gekozen: ‘De feelgood-film van het jaar! The Singing Club is een komisch drama over vriendschap, familie en de kracht van muziek.’

Woensdag 9 en donderdag 17 juni, 20.15 uur, zondag 27 juni, 11.00 uur.


ticket res film


Als je vroegtijdig op de hoogte wil zijn van onze programmering,
om bijvoorbeeld als eerste te kunnen reserveren,
abonneer je dan gratis op onze maandelijkse Filmhuis Nieuwsbrief.

logo filmhuis liggend