Film
  Hotel Sinestra – Ten Hom – NL – 2022 – 85 minuten  
  Hotel Sinestra 450  
6 eng          

Regisseur: Ten Hom

De elfjarige Ava is op skivakantie met haar ouders. Die willen het dit keer eens anders aanpakken, dus verblijven ze niet in een standaard skiresort, maar in Hotel Sinestra, een ietwat spookachtig, voormalig kuuroord in de Zwitserse Alpen.
Ava is geen verlegen meisje en als ze na een incident op de skipiste de boel weet te ontregelen, krijgt ze van haar ouders direct huisarrest. Allemaal heel stom natuurlijk, vooral omdat ze daardoor de fakkeltocht mist waarin alle hotelgasten meelopen.

Als Ava als enige overblijft, ontmoet ze Jonas, een excentriek jongetje dat in een geheim zolderkamertje blijkt te wonen. Ze mag een wens doen, beweert het ventje, waarop Ava, die er geen snars van gelooft, wenst dat alle volwassenen verdwijnen. En verdomd, de volgende ochtend zijn er alleen nog kinderen in het hotel.
Na verloop van tijd maakt de euforische wanorde plaats voor bezorgdheid. Leuk dat er even geen ouders zijn, maar het is niet de bedoeling dat ze voorgoed verdwenen zijn, zeker niet als kerstavond nadert.
En wie is die Jonas toch?

Vrijdag 3 februari, 16.00 uur.


ticket res film


Als je vroegtijdig op de hoogte wil zijn van onze programmering,
om bijvoorbeeld als eerste te kunnen reserveren,
abonneer je dan gratis op onze maandelijkse Filmhuis Nieuwsbrief.

logo filmhuis liggend