Jazz

Voorafgaande aan het concert van de Hammerfield Stompers:

Wijnproeverij Terra Wine, 13.00 - 15.00 uur.1810Wijnproeverij

Terra Wine is specialist in exclusieve kwaliteitswijnen, veelal Bio en Biodynamische wijnen uit de hele wereld. De gekozen wijnen zijn duurzame kwaliteitswijnen met groot respect voor mens, natuur en milieu. Bij deze wijnproeverij maakt u kennis met nieuwe wijnen, te ontdekken door te proeven en het verhaal achter de wijn te horen. De proeverij wordt verzorgd door ervaren en enthousiaste Vinologen en Sommeliers. Ze geven antwoord op specifieke vragen over de wijnen. Daarnaast geven ze advies bij keuzen over wijn- & spijscombinaties.

Tijdens de proeverij kunt u naast de door Terra Wine geselecteerde Huiswijnen en Bio wijnen ook exclusieve Importwijnen uit Italiƫ proeven. Denk daarbij aan Amarone, Ripasso en nog meer.

Gedurende de middag kunt u aan de bar per glas zes van de Topwijnen bestellen voor aantrekkelijke prijzen. U heeft ook gelegenheid om flessen wijn te kopen met een korting van 15%.

Zondag 28 oktober: The Hammerfield Stompers, 15.00 - 17.30 uur, entree gratis.1810HammerfieldStompersIMG 0396

Op de laatste zondag van oktober spelen The Hammerfield Stompers vrolijke dixielandmuziek bij de overgang naar de wintertijd.

Jubileum
Sinds het eerste optreden van The Hammerfield Stompers in Artishock in oktober 1998 is er een warme band ontstaan tussen de beide verenigingen. Al jaren geeft het orkest op de laatste zondag van oktober en maart als de klok terug/vooruit wordt gezet, vanaf 15.00 uur een concert dat GRATIS toegankelijk is voor iedereen. Als bijzonderheid komen er meestal gasten meespelen.
Leden van Artishock, maar ook anderen die graag enkele nummers willen meespelen kunnen zich daarvoor aanmelden bij de muzikale leider, Aad Overeem (zie bij HS website, 'contact').

https://www.hammerfieldstompers.nl/