Jazz

Artishock in lock down

Het is niet anders. Tot zeker 29 april 2021 gaat Artishock dicht. Alle al geplande activiteiten tot die tijd zijn geannuleerd. Artishock gaat natuurlijk proberen de verloren tijd in te halen

Met alle werkgroepen kijken we vooruit én werken samen aan een mooi cultureel aanbod in 2021. We hopen en rekenen erop jullie allemaal weer snel te zien.

Het bestuur

Zaterdag 19 juni: JAZZCONCERT MARK LOTZ TRIO, aanvang 20.30 uur, entree € 15,- / 10,-.

Mark Lotz Trio: "Turn On, Tune In, Drop Out!“2106Mark A. Lotz

Creatief mirakel en fluitfenomeen  Mark Lotz transporteert zijn fascinerend instrument naar moderne jazzmuziek en bezit een persoonlijke taal die de esthetiek en technieken van hedendaagse en klassieke muziek combineert met de viriliteit van jazz. Zelfs wanneer tot de essentie uitgekleed, heeft Lotz hier een vreugdevolle 'catchiness'. Een visionaire solist (die terloops de stereotypen rond de fluit verbrijzelt). 
Zijn trioleden zijn van internationaal klasse. Zack Lober is een jonge Canadese bassist die lang in New York furore maakte en nu in Nedeland woont. Jamie Peet werd onlangs door de 'Slagwerkkrant' als beste drummer van de Benelux gekozen. Een fris en klaar wakker ritme tandem. 

Een trio van wereldklasse met een programma rond de LSD Guro Timothy Leary uit de jaren‚ '60. Explosieve jazzmuziek van het Mark Lotz Trio.

2106Mark Lotz PVCHet debut van het Mark Lotz Trio  (cd 'The Wroclaw Sessions') sloeg in als een bom en won maar liefst twee keer in de 'Best Of 2019' van het toonaangevend blad 'New York Jazz City Jazz Records magazine.’ Hier komen zij met nieuw programma.

De pers over deze cd:

All About Jazz (USA)
Mark Alban Lotz is bringing sexy back into jazz with his trio recording The Wroclaw Sessions.”

 

Bezetting:
Mark Alban Lotz - fluiten, fx
Zack Lober • contrabas
Jamie Peet • slagwerk

Reserveren is weer mogelijk als de corona maatregelen deze voorstelling weer toestaan!