Klassiek

Rosella Duo

Inger van Vliet viool en Angélique Heemsbergen piano.

Zondag, 22 oktober 2023, 15.30 uur.

 

Rosella Duo liggend 20 procent

Het Rosella Duo presenteert, na meer dan 10 jaar muzikale samenwerking in het Vivezza Trio, nu - als nieuw artistiek initiatief - een prachtig programma voor viool en piano. Inger van Vliet (viool) en Angélique Heemsbergen (piano) zijn perfect op elkaar ingespeeld en brengen u graag in vervoering met hun meest geliefde muziek.

Inger van Vliet is een professioneel en veelzijdig violiste die inmiddels zowel nationaal als internationaal vele malen heeft opgetreden. Zij speelde niet alleen in grote orkesten als het Balletorkest en het Radio Filharmonisch Orkest maar ook als soliste bij o.a het Leiden Sinfonietta en het Westerkamerorkest. Met het Vivezza Trio speelde ze meerdere malen in het Concertgebouw.
Angélique Heemsbergen trad als pianiste op in de grote zalen van Tivoli Vredenburg en het Concertgebouw en was daarnaast meerdere malen live te horen op Radio 4. Zij heeft zich vooral ook als kamermusicus gespecialiseerd en speelt regelmatig in diverse Trio’s zoals het Vivezza Trio. Ook begeleidt ze met veel plezier solisten en is ze als docent, repetitor en Coördinator muziek verbonden aan Het Klooster in Woerden.

Op het programma van het Rosella Duo staan Barokmuziek van Veracini, een Klassieke sonate voor piano en viool van Beethoven en muziek uit de Romantiek van o.a. Schumann, Brahms, Veracini en Dietrich.

Prijs leden 10 €, niet leden 12€. Reserveren 030-2203949.