PodiumPlus

Zondag 27 mei

Aanvang 15.00 uur

BeApple: Vier op een rij

2018 05 image01

Wie BeApple tijdens een van de drie vorige keren in Artishock heeft kunnen zien en horen zal zich zeker de energie herinneren die deze band weet op te wekken met het beroemde Beatles-repertoire. De tweede keer is er vooraf geroepen vooral snel bij te reserveren, vol is helaas vol. En zo ging het opnieuw toen BeApple in 2016 voor de derde keer aantrad. Wij gaan er vanuit dat het deze keer waarschijnlijk niet anders zal zijn.

“Het is niet heel erg spannend om een optreden te doen dat exact lijkt op de muziek van de band die je adoreert, maar BeApple is van meet af aan bezig geweest met een andere benadering. Wij zijn nooit alleen maar geïnteresseerd geweest in het imiteren van de muziek. Wij willen er als het ware mee in gesprek gaan, onze eigen ideeën uitwisselen met de originele nummers. BeApple is altijd op zoek naar de juiste interpretaties die de essentie van de muziek in een soort van persoonlijk portret weergeven. Wij willen daarom graag werken met onze arrangementen en op die manier de muziek van The Beatles vieren. Ieder van ons brengt al vanaf het prille begin zijn eigen energie en stijl in de band, we wisten al vroeg dat we iets bijzonders deelden.”

Er zijn niet zoveel tribute bands die deze weg durven te gaan. Dus zorg dat je er bij bent, sluit je ogen en sta de muziek toe je mee te nemen naar een wereld die lang vervlogen is maar op deze manier nieuw leven ingeblazen krijgt.

 

Entree: €12 voor niet-leden en €9 voor leden van Artishock

Weblinks podiumplus