PodiumPlus

Zing mee met de W.E.W. op

Vrijdag 21 december om 20.30

Toegang is gratis

2018 12 image 2018 09 111

 

 

De Werkgroep Eigen Werk viert dat de groep 35 jaar geleden opgericht werd. Met eigen liedjes en een kritische blik op toen en nu.

In mei vorig jaar kwam een aantal oud W.E.W-leden bijeen voor een optreden ter ere van 50 jaar Artishock. Dat was spannend, want ze hadden zo'n 25 jaar niet samen opgetreden. De avond was een succes en inmiddels was er ontdekt dat er nog een jubileum aan kwam.

In december 1983 werd de werkgroep opgericht, op initiatief van Herman Joosten, die vond dat Artishockleden zelf ook best muziek konden maken en teksten schrijven.

Dat is dit jaar dus 35 jaar geleden. Voor de heropgerichte W.E.W. een mooie reden om nog eens terug te kijken op de jaren '60, toen Artishock begon, de jaren '80, waarin de werkgroep actief was en die tijd te vergelijken met de wereld van nu.

Ook deze keer krijgt het publiek de gelegenheid om mee te zingen met oude en nieuwe liederen. Dan zal blijken dat de oude nummers nog verrassend actueel zijn, terwijl sommige nieuwe liedjes als oude klassiekers klinken.

Weblinks podiumplus