PodiumPlus

 

‘Alias’ Zielman & Zielman

Zondag 19 april
15.00 uur

 (via podiumplus.tickets@artishock-soest.nl, vermeldt s.v.p. aantal kaarten, naam en telefoonnummer, de kaarten kunt U ophalen bij de kassa)

 
 JohnZzw klein 

John Zielman in Artishock - dat is alweer te lang geleden!

Na verschillende muzikale projecten in de laatste jaren, waaronder het uitbrengen van de cd “Babbling Of Fools” met The Selves, vond John Zielman het weer eens tijd om van zich te laten horen. In de studio werken de oude bandleden weer regelmatig aan nieuwe liedjes. In april komt de nieuwe single uit – toevallig?

De liedjes die door de jaren heen in Australië en Nederland zijn ontstaan geven de luisteraar een kijkje in wat er zich afspeelt in de ziel van deze singer-songwriter.

De composities ontkennen grenzen, overstijgen culturen en raken onveranderlijk een gevoelige snaar met hun mooie teksten. Muziek met duidelijke wortels in het verleden en tegelijk de blik op de toekomst gericht.

John Zielman heeft in alle jaren prachtige mensen om zich heen verzameld in zijn band en de techniek eromheen. Deze middag spelen zij in de originele bezetting. Een muzikale reis waarvan de bestemming weliswaar voor geen twee toehoorders dezelfde, maar zonder twijfel inspirerend zal zijn.

Entree: €13 voor niet-leden en €10 voor leden

De band:

Jan van den Berg: Bass
Tibor Paulsch: Drums
Johan Zielman: Piano, keys, uke, guitar, zang
John Zielman: Gitaar, zang
George Pulupessy: Percussion
Techniek: Rob Acket