PodiumPlus

-- Wegens corona maatregelen afgelast! --


Hillsome South

Zondagmiddag 15 november, 15.00 uur, entree € 15,- (leden Artishock € 10,-)

HillsomeSouth 1

Hillsome South is zelf geworteld in het diepe zuiden van mediastad Hilversum, maar heeft de muzikale inspiratie gevonden op Amerikaanse bodem. Naast mooie covers heeft de band vele eigen nummers aan hun repertoire toegevoegd. Hun americana, country en westcoast muziek kenmerkt zich door een solide sound, sterke lead zang en vloeiende close harmony. De mastering van hun album "Feels like home" vond plaats in Nashville, de productie geheel in eigen home studio. Tijd om deze sympathieke band aan u voor te stellen:

Marieke Heerschop, de front woman van Hillsome South. Als zij zingt dan valt het publiek vanzelf stil en luistert.
Jos van Workum, hij is op de basgitaar de stuwende kracht van de band en bovendien zeer creatief in het bedenken van eigentijdse arrangementen voor de covers die Hillsome South speelt. Daarnaast zingt hij ook nog een prima deuntje mee.
Gerard Harder, hij speelt gitaar, dobro, lapsteel en mandoline. Gerard is een echte Americana-liefhebber en voelt zich als een vis in het water met het repertoire van Hillsome South. Samen met Jos vult hij de backing vocals in.
Rob Heerschop, een muzikale en creatieve duizendpoot die pendelt tussen de klassieke en de lichte muziek. Op zijn cajon houdt hij Hillsome South steady in het goede ritme en met zijn ‘Hearshop’ maakt hij de geluidsopnamen van de band.

Een band die we graag op zondag 15 november 2020 op ons podium ontvangen. 

We beginnen om ca 15.00 uur.

Entreeprijs is € 15,- voor niet leden, € 10,- voor leden.