PodiumPlus

Nien Besselink en Sjoerd Brouwer.

Zondag, 15 Oktober, 15:00 uur (Toegang € 12,- / leden € 10,-)


Doe wat je het liefste doet liedjes van Annie M.G. SchmidtNien Besselink en Sjoerd Brouwer.

Met hun programma DOE WAT JE HET LIEFSTE DOET Liedjes van Annie M.G. Schmidt

Doe wat je het liefste doet. Een mooie uitdaging, maar eenvoudig is dat niet. Want wat doe ik nu eigenlijk het liefste? Er komt zoveel leuks op mijn pad. Nu ja, één ding weet ik wel: een middag genieten van de werken van Annie M.G. hoort daar zeker toe.

Generaties groeiden op met de boeken en liedjes van Annie Schmidt. Een enorm oeuvre van kinderboeken, toneelstukken, musicals, gedichten en liedjes schreef zij: onbevangen teksten van een vrije geest. Geen wonder dus dat ze nog steeds zo veel wordt gelezen en gezongen!

Nien Besselink is actrice en zangeres in één, en Sjoerd Brouwer is zanger en pianist tegelijk.

Zij stelden een veelkleurig programma samen uit het rijke oeuvre van Annie. Van Ik ben lekker stout tot De bij, van Ja Zuster Nee Zuster tot de tv-serie Beppie. Veel bekende liedjes passeren de revue, maar gegarandeerd ook liedjes die u nog niet eerder hebt gehoord. Mooie, ontroerende, vrolijke en humorvolle liedjes.

Nien put uit haar jarenlange ervaring als zangeres en gebruikt haar expressiviteit om de spitsvondige teksten en humor van Annie volledig tot hun recht te laten komen. Sjoerd componeerde nieuwe muziek, speciaal voor dit programma.

Garantie voor een vrolijke, mooie middag! Met vele oh-ja’s en ach, omhoog gehaald uit de put met mooie herinneringen.

Meer info over Nien en Sjoerd is te vinden op hun website www.hetluisterlied.nl.