PodiumPlus

The Lasses, Parels voor de folk.

Zondag 19 november 2023, 15:00 uur (Toegang € 12,- / leden € 10,-)

 

The Lasses Het is al weer meer dan vijf jaar geleden dat ‘The Lasses’ op ons podium stonden. We, ons publiek en de vrijwilligers van PodiumPlus, waren diep onder de indruk van hun kwaliteit en hun warme uitstraling. We hebben dan ook geijverd om dit nog eens te beleven. Door hun volle agenda viel dit nog niet eens mee. Maar: het is gelukt! Hetzelfde duo, en ongetwijfeld met dezelfde warmte, maar inmiddels nog verder tot bloei gekomen en gewaardeerd.

Een citaat van Luka Bloom (Ierse Folksinger): "I have been a friend and a fan of the Lasses for some years now. I love the way they sing, and love the way they are. And it makes me happy that they are being recognised for the love and the talent they possess."

Want ‘The Lasses’ staan bekend om hun geweldige vertolkingen van Ierse, Schotse en Amerikaanse folk, en hun troostrijke eigen werk. Hun tweestemmigheid is uniek en met hun ontspannen podiumpresentatie weten ze elk publiek voor zich te winnen.

Sophie Janna en Margot Merah hebben de afgelopen jaren de hele wereld over gereisd. Hun sterke harmonieën, ongedwongen stemgeluid en interessante repertoire maken dat ze tot een veelgevraagd duo in de internationale folkscene: van Schotland tot Amerika tot Japan.

Centraal staat altijd de samenzang waarbij de stemmen elkaar perfect aanvullen en versterken. Hun vierde album ‘Undone’, presenteerden ze in Paradiso en met een optreden in het tv-programma Vrije Geluiden. Momenteel werken ze aan een nieuw album dat dit jaar uitkomt.

Als ik dit schrijf is het maart en sneeuwt het buiten. De zomer is alweer voorbij als dit optreden plaatsvindt. Maar dan hebben we wel het vooruitzicht op een warme gezellige muzikale middag met de Lasses en de unieke Artishock sfeer.

We rekenen op een mooie opkomst, reserveer tijdig.

Want hiermee kunnen we de kosten laag houden: € 12, - / € 10, - leden Artishock.