PodiumPlus

 Indra Salima: 'Wildwood Flower’ – a Joni Mitchell story

Zondagmiddag 21 mei, 2023, 15:00 uur (Toegang € 12,- / leden € 10,-)

 

 

Piece of My Heart 450De maand mei staat bij Artishock in het teken van het project ‘Bomen over de Natuur’ . De werkgroep PodiumPlus heeft gezocht naar de juiste toon die hierbij past, en gevonden in een optreden van Indra Salima. Zij brengt, samen met gitarist Menno Roymans, onder de naam ‘Wildwood Flower’ – a Joni Mitchell story’

Twee muzikanten die hun sporen al ruimschoots hebben verdiend. Indra Salima bijvoorbeeld als zangeres violiste in ‘The Cosmic Carnaval’, de theatervoorstelling Fleetwood Mac… Menno o.a. in de band Komodo en iPendejo!

Indra Salima is groot bewonderaar van Joni Mitchell. De reden voor haar om zowel in de muziek als in het verhaal van haar icoon te duiken. Geen gemakkelijke uitdaging. Maar voor ons een unieke gelegenheid om van deze tijdloze en voor alle generaties aantrekkelijke muziek te genieten. Dat de daartoe vereiste muzikaliteit aanwezig is staat buiten kijf. Voeg daaraan toe de nodige zuiverheid en integriteit dan zal zelfs de Woodstock generatie een feest van herkenning beleven.

De krachtige lichtheid van Indra’s stem geeft haar zang de lading kwetsbaarheid, die helemaal bij de inhoud van Mitchells teksten past. Met korte achtergrondverhalen behorende bij de ‘story van’ biedt zij heel duidend meer inzicht in de Canadese en haar werk.

Menno laat met zijn spel en uitstekende gevoel voor dynamiek Indra als zangeres goed tot haar recht komen.

Indra Salima Kartodirdjo - zang, gitaar, piano, mondharmonica
Menno Roymans - gitaar, zang

De kosten: € 12, - / € 10, - leden van Artishock.