Archief

Fijngevoelige, maar zeer toegankelijke muziek. Gebracht door vijf top muzikanten. De composities van Babak o Doestan geven een knipoog aan de Iraanse muziektraditie in combinatie met Perzische poëzie. Toch kun je er geen etiket op plakken. Doordat de bandleden een veelheid van culturen en stijlen inbrengen is het resultaat een exotische mix van jazz, fado, Turkse en Iraanse muziek.
Na het beluisteren van de nieuwste cd " Restless" zijn wij, als werkgroep, er van overtuigd een passend aanbod te hebben van alweer hoge kwaliteit. Een geweldige start van het nieuwe seizoen van PodiumPlus die u een middag lang ver buiten Europa voert. 

Babak o Doestan wordt gevormd door Babak Amiri ( zang en gitaar) Bam Commijs ( piano) Mintze Koopman ( cajon) Murat Yatmaz (basgitaar) en Heather Leslie ( cello). Samen een unieke instrumentatie: Spaanse gitaar, daf, cajón, cello, basgitaar en piano.
Samen ook een creatieve eenheid die de schoonheid van muziek laat bloeien op een diversiteit van culturen. Door hecht samenspel en improvisaties nemen zij u mee naar uitheemse en toch vertrouwd klinkende muziekstijlen.

Babak o Doestan weet hun publiek te omarmen met warmte enheeft een duidelijke boodschap: muziek brengt mensen bij elkaar! In een tijd van toenemend separatisme een welkom geluid. Wij nodigen u graag uit om hiervan deelgenoot te zijn. Het concert begint een uur eerder dan dat u van ons gewend bent, om 14:00 uur. Daarmee bieden wij u de gelegenheid om nog even na te zitten en uw beleving van het concert te delen.

De werkgroep PodiumPlus.


Toegang: € 12,- en € 9, - (leden Artishock)