Archief

Zondag 22 maart 15:00 uur : Trio Tangata & Janine Geerts, Cheek2Cheek.

Beleef de tango van haarwortel tot voetzool !

Het is lente! Het is tijd om uw wintervacht uit te schudden. Daar leent een middag genieten van de tango zich uitstekend voor. Het Trio Tangata, voor deze middag versterkt met de zangeres Janine Geerts, leidt u van winterse weemoed en melancholie naar de stuwende ritmes van de lente. Zij bieden u een voorstelling die een feest is voor het oor.

De tangoschool Cheek2Cheek rondt het feest af met een DansSalon. Het zien van de sierlijke temperamentvolle tango is een lust voor het oog. Meedansen een niet te vergeten sensatie.

Trio Tangata wordt gevormd door Jaqueline Edeling (bandonéon) , Margreet Markerink (piano) en Suze Stiphout (contrabas). Samen met de zangeres Janine Geerts hebben zij hun derde cd voltooid. Zij brengen meesterwerken van o.a. Piazzolla, Plaza, Pugliese en van henzelf. Jarenlange studie, ook bij de bron zelf, heeft dit trio op bijzonder hoog niveau gebracht.

Deze middag maakt deel uit van de cultuurproeverij “Argentinië” , een aanbod samen met het eetcafé en filmhuis van vier culturele vruchten van Argentijnse bodem. Ook dit onderdeel raden wij u ten zeerste aan. Het wordt weer genieten van Cultuur met een hoofdletter.

Vacature Gallerij