Archief

27 september 2015, 15:00 uur in Artishock Nazomeren op de vintage sound van HubdaH.

Het zomergevoel kan tijdloos zijn.  Met de band HubdaH zeker. Sluit je ogen en je waant je in het warme zuiden van de VS. Met nummers van Neil Young, Damian Rice, Gillian Welch, Amos Lee, John Hiatt, Ryan Adams ervaar  je het tijdloze van goede muziek.  Deze sound met dat typische vintage karakter is de basis voor een middag genieten van prachtige luisternummers, afgewisseld met steviger werk en vrolijk stemmende Americana en Country.  Veel naar eigen hand gezette songs en covers, maar ook staat eigen werk op het programma.

HubdaH vierde hun bestaan op diverse grote en kleine podia in Nederland en België. In maart 2008 speelde de band eerder in Artishock, het enthousiasme van het publiek stimuleerde ons tot een herhaling.  Het is dan ook zo’n typische Artishock band. Kwaliteit en gezelligheid gaan hand in hand. Dat is wat we  willen, want de kracht van ons kleinschalige theater ligt in de ontmoeting. Als bezoeker met de band en bezoekers onderling.  Wij zijn dan ook blij dat wij ons nieuwe seizoen zo kunnen openen.  

De mandoline, banjo en ukelele krijgen bij HubdaH volop de ruimte. De veelzijdigheid van de vier bandleden maakt het mogelijk dat een breed repertoire wordt gespeeld:
Cees Sleeuwenhoek: zang, mandoline, banjo en mondharmonica
Bart Zee: diverse elektrische gitaren en zang
Ton van Toor: basgitaren
Jack van de Klundert: slagwerk en zang

Rob Achterbosch: geluidsman

Het jarenlange rijpingsproces van de band is merkbaar en resulteert in een aanbod voor breed publiek.  Als het genre nog niet het uwe is, is dit een goed moment om kennis te maken. De vrijwilligers van  PodiumPlus verwelkomen u dan ook graag op:

Zondag 27 september om 15:00 uur, bij Artishock Steenhoffstraat 46a in Soest.

Kaartverkoop aan de zaal, € 12, - voor niet leden, € 9, - voor leden van de vereniging Artishock. Reserveren graag, via www.artishock-soest.nl .