Archief

Zondag 17 januari 2016 15:00 uur Meike van de Linde & Company EN “En Vrac”!

Zinderend Liedtheater van Kurt Weill tot Jacques Brel, Edith Piaff en nog veel meer…

Zangeres Meike van de Linde verrast u met een bijzondere selectie van  muzikanten: zanger/theatermaker Charles Hens, geflankeerd door Bam Commijs op de piano en Noa Eyl op viool & de band “ En Vrac”; Bas Marée – zang en gitaar, Gijs Baas - contrabas en Minze Koopman - cajon. Samen zetten zij Artishock finaal op zijn kop met intrigerende en spannende songs van Kurt Weill, Bram Vermeulen, Jacques Brel, Hanns Eisler, Kees Torn, Edith Piaf en vele anderen.

Het wordt langzamerhand een traditie: zangeres Meike – die in Soest geen introductie meer behoeft - opent voor Podium Plus het nieuwe jaar in Artishock met steeds weer een nieuw, spannend, altijd aansprekend en persoonlijk programma. Ook dit jaar mag u zich weer verheugen op een heel bijzondere zondagmiddag, met naast Meike zanger/theatermaker Charles Hens, die vele vocale (opera)hoogtepunten op zijn kerfstok heeft. Met zijn schitterende stem en onweerstaanbare podiumpersonality treedt hij regelmatig ver buiten de gebaande muzikale paden (bijvoorbeeld op De Parade met een stomende rockversie van Schuberts “Müllerin”). Meike en Charles hebben samen met Bam en Noa plannen voor een theaterprogramma rondom het sublieme repertoire van Kurt Weill en tijdgenoten. U bent de allereerste die daarvan een voorproefje voorgeschoteld krijgt.

MAAR DAT IS NOG NIET ALLES!

Daarnaast geniet u van de unieke samenwerking met de charmante doch niet mis te verstane heren van de Nederlandse band “En Vrac”. Deze mannen geven Nederlandstalige theaterliedjes een nieuwe sound onder het motto: iedereen heeft recht op een lied met inhoud! Van protestlied tot lyrische chansons brengen zij eigen werk, nooit eerder vertaalde liedjes van o.a. Édith Piaf en Boris Vian, en zingen bestaand repertoire van o.a. Bram Vermeulen, Kees Torn en Jaques Brel. Voor wie het lied met inhoud en zeggingskracht mint, is En Vrac een lust en een must; onverpakt, schurend en recht voor zijn raap!

Meer info? zie: www.en-vrac.nl, www.charleshens.com, www.meikezingt.nl

Zorg dat u er bij bent voor deze unieke mix van solozang, samenzang, band en de hele bliksemse boel bij elkaar in een zeer veelzijdig programma vol schitterende liederen en songs – wees er snel bij en reserveer via www.artishock-soest.nl , voorkom een teleurstelling!

De vrijwilligers van de werkgroep PodiumPlus verwelkomen u hiervoor graag op 17 januari.

Het programma start om 15:00 uur. De entree bedraagt € 12, - voor niet leden en € 9, - voor leden van Artishock.