Archief

Salon-avond “Dichters, denkers en beeldende kunst”

Nachtfilm “No time to die"

Workshop “Bijzonder model tekenen”

Concert "Jong Jazz talent"

Tegenlicht "Opvallende Tegenlicht fragmenten"

Artishock 55 jaar 2022

Boekpresentatie “Verdwenen Vergezichten”

Concert "Mindfunk: Soul-, funk- en discoband"

Kinder Film "Knor” & "Theaterworkshop voor ouders"

Concert "Zang uit eigen huis"

Theater-jazz productie “Django a Paris”

Tot slot tenorsaxofonist Semmy Prinsen & friends

Zondag 19 juni 2016, om 15:00 uur vakantievoorpret bij PodiumPlus.2016 06 AnoukDorfmann

Reisbagage.

Juni, de laatste maand voor de vakanties. Wat kun je beter meenemen op reis dan een hoofd vol herinneringen aan een seizoen met mooie muziek op het PodiumPlus. Een reeks die om een mooie afsluiting vraagt, die de vakantiestemming er alvast inbrengt. Hoe anders dan met het Franse chanson ? Dat doen we met Anouk Dorfmann, winnares van de publieks- en juryprijs van het prestigieuze “Concours de la Chanson”, en pianist Johan Hoogeboom. Een betere associatie met vakantiegenot kunnen wij niet bedenken.

De veelzijdigheid van het Franse lied.

Anouk brengt NOUVEAU PROGRAMME Samen met de Bussumse pianist Johan Hoogeboom (bekend als cabaretier, componist, schrijver) zal Anouk een afwisselend muzikaal programma brengen met zowel bekende liederen, klassiekers, als nieuwe pareltjes. In deze voorstelling zullen ook veel vertalingen en levensverhalen de revue passeren. Een afwisselend programma vol emotie, humor, herkenning en kritiek. Johan en Anouk nemen ons mee op reis door het rijke landschap van het Franse chanson, langs liederen die u tot rust brengen, roeren en waarmee we tegen kanonnen kunnen spreken.

Professioneel gebracht.

Anouk Dorfmann studeerde af aan de “Koningstheaterakademie” in den Bosch en toerde met vader Frédéric door het land met het chansonprogramma “Générations” en solo-programma “Maintenant”. Website: www.anoukdorfmann.nl

De vrijwilligers van de werkgroep PodiumPlus nodigen u graag uit om met hen de vakantievoorpret te beleven en te genieten van dit “kanon”. We hebben Anouk gehoord tijdens haar optreden in “de Boerderij” Huizen en stonden er versteld van dat zij geen geboren en getogen Francaise is…zo’n geweldige beheersing heeft zij van het chanson !

Reserveren: www.artishock-soest.nl

Kom en geniet mee op zondag 19 juni om 15:00 uur in Artishock. Entree € 12, - niet leden en € 9, - voor leden ( tot 18 jaar 50 % )