Archief

Salon-avond “Dichters, denkers en beeldende kunst”

Nachtfilm “No time to die"

Workshop “Bijzonder model tekenen”

Concert "Jong Jazz talent"

Tegenlicht "Opvallende Tegenlicht fragmenten"

Artishock 55 jaar 2022

Boekpresentatie “Verdwenen Vergezichten”

Concert "Mindfunk: Soul-, funk- en discoband"

Kinder Film "Knor” & "Theaterworkshop voor ouders"

Concert "Zang uit eigen huis"

Theater-jazz productie “Django a Paris”

Tot slot tenorsaxofonist Semmy Prinsen & friends

Vrijdag 28 oktober 2016, 20:30 uur: Hunker.

Een avondlang plezier beleven aan muziek. De Rock – Soul – en het levenslied van deze band doet hunkeren, opgewekt door de mooiste herinneringen van weleer.

2016 10 Hunker

Wordt het rock-‘n-roll, soul of smartlappen? Allemaal, want het is Hunker!

Hunkeren? Dat is hevig verlangen! Wie weet? Maar wat doen woorden er toe, wij hebben er gewoon heel veel zin in! Want dit wordt gewoon de bruisende eerste PodiumPlus Friday Night van dit seizoen.

“Hunker” is de naam van de band die hiervoor garant staat, en dat doen ze al 20 jaar lang. Reden voor een extra feestelijk tintje; een jubileumtournee, de band is daartoe tijdelijk uitgebreid met een drietal blazers en een percussionist. Natuurlijk mag Artishock niet ontbreken op hun speellijst, want wij koesteren lokaal talent. 

En talent hebben ze, daarover is discussie overbodig. Hunker is een groep die allerlei genres combineert, als het maar rockt en als het maar swingt. Een band waarbij de vitaliteit hoog blijft; Tijdens het optreden, waarbij zanger Jan Heijnders Joe Cocker in zijn beste dagen nog in de schaduw zet, maar ook in het repertoire, dat voortdurend verjongt. Hunker speelt bijvoorbeeld nummers van Shane MacGowan, Keith Richards, Graham Parker of Bob Dylan. Tenminste, hun muziek wordt ten gehore gebracht. 

De teksten zijn Nederlands, zijn apart, zijn soms confronterend….. en ze zijn altijd Hunker: Vakkundig vertolkt en boordevol emotie.

Voor velen binnen onze regio zal Hunker een herbeleving zijn. En ook de rest van het land heeft kennis gemaakt met de band, met optredens bij RTV Oost, tijdens Oerol-festivals op Terschelling en concerten op talloze andere locaties. Ook hebben de mannen van Hunker een aantal keren het voorprogramma van De Dijk verzorgd. Ken je ze nog niet? Dan wordt het de hoogste tijd! 

De vaste formatie van Hunker bestaat uit Jan Heijnders (zang), Gert Koelewijn (bas), Lucas Leenders (drums), Peter Mohr (Toetsen) en Michel Ramselaar (gitaren). www.hunker.nl     radijs@planet.nl

Vrijdagavond 28 oktober om 20:30 uur in Artishock, (mee)zingen – swingen – en vooral heel veel genieten voor € 12, - niet leden en € 9, - voor leden. Reserveren ? Graag, via www.artishock-soest.nl

Tip van de band: neem en zakdoek mee om een verscholen traantje weg te pinken dan wel het zweet van je voorhoofd te wissen.