Archief

Zondagmiddag 27 november 2016, 15:00 uur Tim Kerssies.

Met eigen werk dat gekenmerkt wordt door de persoonlijke noot die zowel Tim als de overige muzikanten er in hebben gelegd. Met het grote bereik van zijn accordeon heeft Tim een jazzy sound gemengd met de romantiek met als resultaat dat hij een breed publiek weet te roeren. Kortom heerlijk genietend wegzakken in de schoonheid van muziek.

Vier mannen, vier instrumenten, verbonden in een nimmer eindigende zoektocht naar  het unieke in de schoonheid van muziek. De samenstelling van dit kwartet leidt tot mooie improvisaties op zigeuner, latin, tango en Nederlandse volksmuziek.

Tim Kerssies is één van de weinige jazz-accordeonisten die Nederland rijk is. Tim is niet stijl gebonden, een echte alleskunner. Met het grote bereik van zijn accordeon weet hij te ontroeren en te verblijden.

Tjitze Vogel, een bassist die al vele jaren zijn sporen verdient op het podium. Ook voor hem geen ingesleten paden, steeds zoekend naar vormen om zijn publiek boeiend te blijven verrassen.

Coen Caldeway, op sax. Componist, arrangeur actief binnen theaterproducties, musicals en niet te vergeten de bigband.

Bart van Gemert, drums/percussie, docent.

Tim Kerssies en band gaat voor u nieuwe eigen composities en werk van het album Cammello spelen. Krachtige persoonlijke muziek met duidelijk een eigen stem.

Na het beluisteren van zijn muziek werd het onze werkgroep meteen duidelijk dat Tim een stevige toegevoegde waarde aan ons programma biedt. Alle door hem vertolkte stijlen komen afzonderlijk bij ons aan bod, hij weet ze op een manier te verbinden die niet alleen goed in het gehoor ligt maar ook recht blijft doen aan het karakter van de stijl. De fijngevoelige manier waarop Tim deze aan zijn accordeon weet te ontlokken hebben wij als heel bijzonder ervaren. We zijn dan ook blij dat hij ons podium wil bezoeken en nodigen u graag uit om met ons deelgenoot te zijn van dit concert.

Reserveren kan via : www.artishock-soest.nl

Kaartverkoop aan de zaal, € 9, - voor leden en € 12, - voor de niet leden van Artishock.