Archief

Salon-avond “Dichters, denkers en beeldende kunst”

Nachtfilm “No time to die"

Workshop “Bijzonder model tekenen”

Concert "Jong Jazz talent"

Tegenlicht "Opvallende Tegenlicht fragmenten"

Artishock 55 jaar 2022

Boekpresentatie “Verdwenen Vergezichten”

Concert "Mindfunk: Soul-, funk- en discoband"

Kinder Film "Knor” & "Theaterworkshop voor ouders"

Concert "Zang uit eigen huis"

Theater-jazz productie “Django a Paris”

Tot slot tenorsaxofonist Semmy Prinsen & friends

Gunnar

Slag om de wereld

Zondag 17 november om 15.00

 Slag om de wereld door Gunnar Graafmans Foto V. Bodt11

 

Opgegroeid in de Zweedse bossen van Åshammar en grootgebracht met Zweedse volksmuziek, studeerde Gunnar klassiek slagwerk op het Conservatorium. Hij leerde  Wereldmuziek spelen op een breed scala aan bijzondere slaginstrumenten. In de voorstelling begint u bij zijn geboortegrond Zweden en reist u vervolgens met hem mee, langs exotische plaatsen vol muziek.

Gunnar is een buitengewoon ervaren slagwerker/xylofonist die over de hele wereld heeft opgetreden op jazzfestivals en grote concerthallen in de bands van o.a. Deborah J Carter.

Op de vraag wat hem beweegt om zélf een voorstelling te maken en in Artishock te komen spelen zegt hij:

“Muziek verbindt en verwondert! Dat maak ik overal mee, waar ik ook kom. Of het nu een workshop is voor studenten tijdens een concerttour door India of tijdens concerten in Nederland of elders in Europa. Muziek lijkt wel een universele taal. Zelfs zonder woorden kun je met muziek met elkaar communiceren. Geweldig is dat!

Afgelopen jaren heb ik veel muzikale kilometers afgelegd als begeleider of gastsolist. Onderweg maakte ik van alles mee. Mocht ik boeiende mensen ontmoeten, muziek maken met geweldige muzikanten en proeven van verschillende culturen. Graag deel ik al die muzikale ervaringen met publiek in de voorstelling "Slag om de wereld". Een voorstelling met slagwerk, zang, humor en een vleugje Zweedse nostalgie. "Slag om de wereld" is bovendien een voorstelling waarbij stilzitten voor het publiek bijna onmogelijk is!”  

Het belooft dus een bijzondere middag te worden……

Entree: €13 voor niet-leden en €10 voor leden