Archief

Salon-avond “Dichters, denkers en beeldende kunst”

Nachtfilm “No time to die"

Workshop “Bijzonder model tekenen”

Concert "Jong Jazz talent"

Tegenlicht "Opvallende Tegenlicht fragmenten"

Artishock 55 jaar 2022

Boekpresentatie “Verdwenen Vergezichten”

Concert "Mindfunk: Soul-, funk- en discoband"

Kinder Film "Knor” & "Theaterworkshop voor ouders"

Concert "Zang uit eigen huis"

Theater-jazz productie “Django a Paris”

Tot slot tenorsaxofonist Semmy Prinsen & friends

Meike van de Linde zingt..... met supervocalist Laura!

Zondag 19 januari 2020, 15.00 uur

2017 01 meike1

 

Meike zingt… met supervocalist (en dochter) Laura! Kom genieten van pop, musical, jazz, kleinkunst, chanson en nog veel meer!

Natuurlijk met Bam aan de piano

 

Al jaren een begrip in Soest: het nieuwe jaar wordt bij Podium Plus geopend door zangeres Meike van de Linde, met Bam Commijs aan de piano - vaak vergezeld door andere puike artiesten. Dit jaar wordt het weer zeer de moeite waard, want Meike gaat optreden samen met dochter Laura Overbeeke. Laura is zangeres, songwriter en dirigent, maar liefst cum laude afgestudeerd aan Codarts Conservatorium te Rotterdam!  Dat wordt een feestje met voor elk wat wils, want de dames gaan zich te buiten aan jazz, pop, musical, chanson, opera, kleinkunst, eigen repertoire en alles wat daartussen zit.

Beide dames kenmerken zich, ieder op hun eigen unieke manier, door een grote liefde voor breed repertoire. Zij zijn één met hun muziek, met flair, passie en vooral ook veel plezier! Met een knipoog naar theater en op z’n tijd niet wars van een beetje drama weten zij het publiek recht in het hart te raken. Twee topzangeressen met multitalent Bam aan de piano: dat brengt licht, warmte en plezier op zo’n koude januarizondagmiddag in Soest. Zorg dus dat je snel je stoel reserveert want dit is echt een zangfeest dat je niet wilt missen (en kaartjes voor Meike gaan altijd hard). Laten we gaan voor een afgeladen Artishock!

Entree: €13 voor niet-leden en €10 voor leden.

 

 

(vermeldt s.v.p. aantal kaarten, naam en telefoonnummer, de kaarten kunt U ophalen bij de kassa)