Archief

Salon-avond “Dichters, denkers en beeldende kunst”

Nachtfilm “No time to die"

Workshop “Bijzonder model tekenen”

Concert "Jong Jazz talent"

Tegenlicht "Opvallende Tegenlicht fragmenten"

Artishock 55 jaar 2022

Boekpresentatie “Verdwenen Vergezichten”

Concert "Mindfunk: Soul-, funk- en discoband"

Kinder Film "Knor” & "Theaterworkshop voor ouders"

Concert "Zang uit eigen huis"

Theater-jazz productie “Django a Paris”

Tot slot tenorsaxofonist Semmy Prinsen & friends

-- Afgelast wegens Coronavirus --

O'Dreams

The Irish times

17 mei 2020, 15.00 uur
Entree: €13 voor niet- leden en €10 voor leden.

Ierse songs en persoonlijke verhalen van drie rasmuzikanten


ODREAMS
O’DREAMS keert op zondag 17 mei a.s. terug naar het intieme podium van Artishock in Soest. De Iers/Nederlandse formatie heeft er dan net een twee jaar durende theatertour opzitten en speelt een try out van ‘The Irish Times’. Een gloednieuwe muziektheatervoorstelling die officieel na de zomer in première gaat. Met parels van Ierse songs en de persoonlijke verhalen van drie doorgewinterde rasmuzikanten. O’DREAMS is een oprecht, ontroerend en opzwepend klassetrio dat het publiek met indringende verhalen en vermakelijke humor werkelijk weet te raken. Het optreden op zondag 17 mei a.s. vangt aan om 15.00 uur. Kaarten zijn per e-mail te reserveren

Kaarten reserveren: podiumplus.tickets@artishock-soest.nl, vermeldt s.v.p. aantal kaarten, naam en telefoonnummer, deze kunt U dan ophalen bij de kassa!

 

Over O’DREAMS

Het Iers/Nederlandse O’DREAMS timmert flink aan de weg in de internationale wereld van folk en singer/songwriters. John Flierman, Danny Guinan en Ed Veltrop spelen niet alleen in Nederland en België, maar toerden in het verleden ook veelvuldig door Ierland en deden zelfs een reeks concerten in de Chinese steden Beijing en Shanghai. Het drietal was verder regelmatig op de Nederlandse radio te horen, in onder meer de cultuurprogramma’s Kunststof (Radio 1) en Volgspot (Radio 5).

Try out ‘The Irish Times

O'DREAMS bereidt zich dit voorjaar voor op alweer zijn vierde muziektheatervoorstelling. In ‘The Irish Times’ rijgt O’DREAMS aan de hand van bekende én onbekende songs, spannende verhalen en humoristische anekdotes ‘the milestones in Irish history’ aan elkaar. Een ode aan Ierland, zijn geschiedenis en zijn beroemde inwoners, waaronder The Dubliners, Planxty, The Chieftains, Van Morrisson, The Pogues en U2. Daarmee is ‘The Irish Times’ de meest eerlijke, echte en oprechte voorstelling van 2020-2021 die liefhebbers van Ierland, Ierse muziek en fenomenale verhalen absoluut niet mogen missen.

Vermakelijke muziekvoorstelling

O’DREAMS doorkruist op uiterst muzikale wijze het rijke en roemruchte verleden van Ierland. Van de komst van de Kelten, Saint Patrick en de Vikingen via de grote hongersnood naar de folky jaren zestig. Van Bloody Sunday, the Dubliners en Riverdance tot aan Brexit en backstop. Het bevriende drietal trekt van Dublin naar Galway Bay en van Belfast naar Dingle en laaft zich aan Guinness, whiskey en weemoedige verhalen. Onderweg ontrafelen ze het onstuimige leven van beroemde Ierse muzikanten, literaire helden en andere vreemde kostgangers. Kortom: een zeer muzikale én vermakelijke voorstelling vol magische songs uit Ierland.

 

O’DREAMS

Danny Guinan (zang, gitaar)

Danny werd geboren en getogen in ‘the boglands of Ireland’. Daar waar turf en tales het leven bepalen, ontwikkelde hij zich tot een singer/songwriter van formaat. Danny maakte grote faam in Ierland met zijn band Speranza. Solo maakte hij de definitieve oversteek naar het vasteland en toerde jarenlang met zijn zelfgeschreven songs door Europa en nam diverse cd’s op. Met O’DREAMS graaft hij terug naar zijn muzikale roots en stuit hij samen met zijn muzikale maten op pareltjes van Ierse songs!

John Flierman (zang, gitaar, bouzouki, bodhran)

John draagt de eretitel 'the Dutch Christy Moore.' een meer dan terechte verwijzing naar ierlands grootste folkheld aller tijden. ant hij brengt al een kleine twintig jaar op nvervalste wijze de mossite ierse en zelfsgeschreven songs ten gehore. John doet dat op internationale podia, tijdens festivals en folkclubs. Met zijn warme, unieke stemgeluid, zijn prachtige optredens en puike CD werd hij onder de naam John O'Dreams een begrip in de nederlandse folkscene.

Ed Veltrop (zang, piano, accordeon)

Ed beklom op zijn twaalfde het podium en is er sindsdien niet meer weg te slaan. Na een lange carrière in de Nederlandse rockscene kruipt hij nu het liefst achter de piano of hangt hij de acordeon om zijn nek. Met zijn uitdagende spel en uitstraling weet hij het publiek te bespelen. Ed begeleidde in de afgelopen jaren zowel John flierman als Danny Guinan tijdens optredens en bracht beide frontmannen samen in hte unieke muzikale samenwerkingsverband O'dreams.

Meer informatie: www.odreams.nl

Boekingen: www.muijsenberg.nl