Archief

Salon-avond “Dichters, denkers en beeldende kunst”

Nachtfilm “No time to die"

Workshop “Bijzonder model tekenen”

Concert "Jong Jazz talent"

Tegenlicht "Opvallende Tegenlicht fragmenten"

Artishock 55 jaar 2022

Boekpresentatie “Verdwenen Vergezichten”

Concert "Mindfunk: Soul-, funk- en discoband"

Kinder Film "Knor” & "Theaterworkshop voor ouders"

Concert "Zang uit eigen huis"

Theater-jazz productie “Django a Paris”

Tot slot tenorsaxofonist Semmy Prinsen & friends

Marieke Snijders + Wieke Garcia = Choiva! Samen met Marco van Os en Onno Witte.

Vrijdag 26 november, 19:30 uur, entree € 12,- (leden Artishock € 10,-)

 

Kozzeltov 2Wij prijzen ons gelukkig dat ons als klein podium grote kwaliteit gegund wordt. Choiva is een multi-instrumentaal duo bestaande uit zangeres en pianiste Marieke Snijders en zangeres en harpiste Wieke Garcia. Ze schrijven samen, improviseren samen en componeren eigen stukken. In 2019 hebben zij hun eerste EP uitgebracht op Spotify, “Guru’s Girlfriend”. 

Inmiddels is de 2de EP, dankzij subsidie van Sena en crowdfunding een feit. Big Blue Rise  waarvoor zij een release tour organiseren. Artishock is voor hen inmiddels geen onbekende naam, reden om ook dit podium tijdens hun tour mee te nemen.

Hun missie is om met muziek de luisteraar een muzikale energetische boost te geven, en mee te nemen in een uniek en verrassend eigen geluid. Zoals "Draai om je oren" schreef: "Je bent even helemaal in het hier en nu bij het luisteren, waarbij je je geen moment verveelt. Dat komt door de kwaliteit van de muziek, die duidelijk met liefde, toewijding én vakmanschap is gemaakt en daardoor zeer authentiek klinkt."

Wieke is geen onbekende op ons podium we hebben vaker met veel luisterplezier van haar spel mogen genieten. Een harp op ons podium is dan ook niet een alledaags verschijnsel. We zijn dan ook zeer benieuwd naar haar nieuwste productie samen met Marieke. Voor ons nieuw, maar we hebben inmiddels al recensies kunnen verzamelen:

  • Een fijn nieuw geluid
  • Mooie mensen, mooie muziek.
  • Origineel en heel muzikaal!
  • Geweldige luisternummers.

Ervaringen uit het verleden lieten al geen enkele twijfel over om Choiva podium te bieden. Verrijkt met de mooie recensies zijn wij er van overtuigd jullie een heerlijke start van het weekend te bieden. Googelend op de naam Choiva kwamen we uit op het Galicische woord voor regenen. Dan kan het niet anders zijn dan een regen van welluidende klanken. Om deze te completeren leveren Marco van Os (bas) en Onno Witte (drums) deze avond hun bijdrage aan dit concert om het nog aantrekkelijker te maken.

Let op: u kunt deze avond alleen bezoeken met een geldig corona-bewijs (QR code + legitimatie). Zie hier voor uitleg. Om 20.00 uur moet de bar sluiten, onze reden om een uur eerder te beginnen.