Archief

TheaterSport Battle: Retourtje Vooruit tegen het Amersfoortse Plak.

Zondag 22 januari 2023, 15.30 uur, zaal open 15.00 uur, einde 17.00 uur, aansluitend meet en greet & borrel.

Entree € 7,50 (18+), Leden € 6,00, jongeren € 2,50.

 

Battle_Plak_kleiner.pngOp zondag 22 januari 2023 daagt het Soesterse Retourtje Vooruit, het Amersfoortse Plak uit voor een old  time legend theatersportbattle-derby.

In 6 rondes improviseren beide teams de sterren van de hemel met de input van het publiek. Zoals de ´Lama´s´, maar dan zonder de lama´s :-).

In zang of verzintaal, of in gewoon Nederlands (al moeilijk genoeg) battlen spelers met handicaps om locatie, relatie en situatie zo goed mogelijk uit te spelen onder het kritisch doch zeer subjectieve oog van twee rechters.

Handicaps in de vorm van belemmerende regels, zoals het hebben van een muzikale stand-in, een beperkt aantal woorden of spelend vanuit een broekzak of een andere krappe plek (het mag weer!)..  

Met rozen (aanwezig :-)) toont het publiek haar bewondering, maar ook sponzen hebben een rol in de battle. Laat je verrassen. Zeker is, dat publiek veilig in het publiek zit! Beloofd! Theatersport verbindt en verbroedert. ´Laat de ander schitteren´ en ´falen met plezier´ zijn het credo.

Muzikale begeleiding: René van de Vosse