On Stage Soest 2020

ON STAGE SOEST 2020

OnStage2020

Ben jíj tussen de 12 en18 jaar, speel je in een band of solo? Dans je? Maak je theater? Doe dan mee met On Stage Soest, laat je werk zien aan publiek, aan elkaar en aan een professionele jury.

 

On Stage heeft 3 categorieën:

      1. Muziek
      2. Dans (alle stijlen)
      3. Theater

 

“Eigen werk” van deelnemers wordt extra gewaardeerd door de jury. De jury geeft tips mee op techniek, presentatie en uitvoering en kiest in elke categorie éen winnaar. Per categorie maak je kans op een masterclass!

Faizah 3

De jury voor dans bij On Stage Soest 2020 is bekend, het is Faizah Grootens. Wij zijn ontzettend trots met haar als jurylid en als docent van de masterclass.
Faizah is afgestudeerd aan de "Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten" en het "Instituto Superior de Arte" in Havana, Cuba. Faizah heeft met verschillende gezelschappen gewerkt zoals Laleget Danza, Another Kind of Blue, Harlekijn Danstheater van Herman van Veen.
Als choreograaf heeft Faizah gechoreografeerd voor onder andere Laleget Danza en Taller Coreográfico de la UNAM in Mexico, Herman van Veen arts Center. Haar werk is gepresenteerd op verschillende festivals en theaters in Europa, Mexico, Curaçao en Aruba. Naast dansen, choreografen en onderwijzen heeft ze ook gedanst in films van Symphonic Cinema.
Faizah is als docent verbonden aan "Academie voor Theater en Dans" bij de Docent Dans opleiding en de 5 o’clock class. Zij heeft lesgeven aan de "Instituto Superior de Arte" in Cuba, Centro Morelense de las Artes in Cuernavaca, Mexico en bij meerdere (dans)scholen in Nederland.

 

 

VOORRONDE

THEATER/MUZIEK


23 mei 2020 Tijd: 14:00 - 18:00 uur

(Dans gaat rechtstreeks naar de finale op 6 juni)

Locatie: Artishock Soest, Steenhoffstraat 46a, Soest

www.artishock-soest.nl

Theater logo Horizontaal RGB
 

 

FINALE

6 juni 2020 Tijd: 19:30 - 22:30 uur

Locatie: Herman van Veen Arts Center  in het Landgoed Theater De Kapschuur
bij het Herman van Veen Arts Center op Landgoed De Paltz.

www.hermanvanveenartscenter.com

Logo HvVAC

 

Inschrijving Vóór 1 maart 2020 via: onstage2020@artishock-soest.nl (info en inschrijfformulier) of via Ron van Empelen tel 035-7853744


Meedoen kost niets. Wel opgeven via dit inschrijfformulier!