On Stage Soest 2020

-- Afgelast wegens Coronavirus --

ON STAGE SOEST 2020

Net als de olympische spelen willen wij On Stage Soest een jaar opschuiven naar het voorjaar 2021. Dit is een enorme teleurstelling voor ons allemaal. Het is nu niet mogelijk een planning te maken voor de periode na de zomer, vandaar dat we langer uitstellen. We zullen in overleg met Artishock en het Herman van Veen Arts Center zoeken naar nieuwe data.

We willen jullie wel stimuleren door te gaan met dans en muziek en willen jullie daarom in het najaar een workshop aanbieden. Ook hiervoor moeten we wachten met plannen tot er meer duidelijk is.

Jammer voor dit jaar en jullie enthousiaste aanmeldingen.

We hopen dat jullie gezond blijven en doorgaan met dans, muziek en theater.

Als we meer weten van de planning en mogelijkheden zullen we weer contact opnemen.
Volg ons ook op Facebook en Instagram On stage Soest.


Ron van Empelen coördinator On stage Soest
Werkgroep Theater Artishock

On Stage

Ben jíj tussen de 12 en18 jaar, speel je in een band of solo? Dans je? Maak je theater? Doe dan mee met On Stage Soest, laat je werk zien aan publiek, aan elkaar en aan een professionele jury.

 

On Stage heeft 3 categorieën:

      1. Muziek
      2. Dans (alle stijlen)
      3. Theater

 Deelnemers kunnen gecoached worden en gratis een workshop volgen, onder andere podiumpresentatie, stemgebruik. 

“Eigen werk” van deelnemers wordt extra gewaardeerd door de jury. De jury geeft tips mee op techniek, presentatie en uitvoering en kiest in elke categorie éen winnaar. Per categorie maak je kans op een masterclass!

Faizah 3

De jury voor dans bij On Stage Soest 2020 is Faizah Grootens. Wij zijn ontzettend trots met haar als jurylid en als docent van de masterclass.
Faizah is afgestudeerd aan de "Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten" en het "Instituto Superior de Arte" in Havana, Cuba. Faizah heeft met verschillende gezelschappen gewerkt zoals Laleget Danza, Another Kind of Blue, Harlekijn Danstheater van Herman van Veen. Als choreograaf heeft Faizah gechoreografeerd voor onder andere Laleget Danza en Taller Coreográfico de la UNAM in Mexico, Herman van Veen arts Center. Haar werk is gepresenteerd op verschillende festivals en theaters in Europa, Mexico, Curaçao en Aruba. Naast dansen, choreografen en onderwijzen heeft ze ook gedanst in films van Symphonic Cinema.
Faizah is als docent verbonden aan "Academie voor Theater en Dans" bij de Docent Dans opleiding en de 5 o’clock class. Zij heeft lesgeven aan de "Instituto Superior de Arte" in Cuba, Centro Morelense de las Artes in Cuernavaca, Mexico en bij meerdere (dans)scholen in Nederland.

 

Laura Jorinde 2Jurylid On stage Soest Muziek is Laura Jorinde 

Laura Jorinde studeerde cum laude af van Codarts Hogeschool voor de Kunsten als songwriter en vocalist. Ze schreef vanaf het begin van haar tijd op het conservatorium al muziek in uiteenlopende stijlen, startte met het arrangeren van haar eigen muziek voor orkest vanaf haar tweede jaar en bracht haar laatste jaar door aan de Academy of Arts in Philadelphia. Hier kreeg ze ensemble les van onder Chris Farr (saxofonist van Jill Scott) en songwriting les van Kevin Hanson (speelde gitaar op albums van o.a. Jay-Z en The Roots), en speelde ze verschillende solo concerten in zowel Philadelphia als New York.

Op 15 november 2019 bracht Duits record label Before Eight de track 'Fighting A War' uit van producer Kaleeh, waar Laura de topline voor schreef en de vocals voor verzorgde onder haar 'pseudoniem' Laura Brook. Het nummer werd binnen twee maanden meer dan 80.000 keer beluisterd.

 

 

VOORRONDE

THEATER/MUZIEK


23 mei 2020 Tijd: 14:00 - 17:00 uur

(Dans gaat rechtstreeks naar de finale op 6 juni)

Locatie: Artishock Soest, Steenhoffstraat 46a, Soest

www.artishock-soest.nl

Theater logo Horizontaal RGB
 

 

FINALE

6 juni 2020 Tijd: 19:00 - 21:30 uur

Locatie: Herman van Veen Arts Center  in het Landgoed Theater De Kapschuur
bij het Herman van Veen Arts Center op Landgoed De Paltz.

www.hermanvanveenartscenter.com

Logo HvVAC

 

Inschrijving Vóór 2021 via: onstage2020@artishock-soest.nl (info en inschrijfformulier) of via Ron van Empelen tel 035-7853744


Meedoen kost niets. Wel opgeven via dit inschrijfformulier!