Evenementen

VR 4 OKT Soesterse Retourtje Vooruit daagt het Zeisterse TotsloT uit voor een mega-spannende-theatersportbattle (18+).
   
ZAAL OPEN 19:45 uur
AANVANG 20:15 uur
ENTREE € 10,00
LEDEN € 7,50
  Snel kaartjes kopen

Theatersport Op vrijdag 4 oktober 2024 (jaja op dierendag) daagt het Soesterse Retourtje Vooruit, het Zeisterse TotsloT uit voor een mega-spannende-theatersportbattle (18+).

In 6 rondes improviseren beide teams van 4 spelers de sterren van de hemel met de input van het publiek. Zoals de ´Lama´s´, maar dan zonder de lama´s :-).

In zang of verzintaal, of in gewoon Nederlands (al moeilijk genoeg) battlen spelers met handicaps om locatie, relatie en situatie zo goed mogelijk uit te spelen onder het kritisch doch zeer subjectieve oog van twee side-coaches.

Handicaps in de vorm van belemmerende regels, zoals het hebben van een muzikale stand-in, een beperkt aantal woorden of spelend vanuit een broekzak of een andere krappe plek.

Met rozen (aanwezig :-)) toont het publiek haar bewondering, maar ook sponzen hebben een rol in de battle. Laat je verrassen. Zeker is, dat publiek veilig in het publiek zit! Theatersport verbindt en verbroedert. ´Laat de ander schitteren´ en ´falen met plezier´ zijn het credo.

Muzikale begeleiding: René van de Vosse.

Waarom?

- Omdat het een leuk verzetje en avondje uit is.
- Omdat je kunt lachen en kunt ervaren wat plaatsvervangende schaamte ook alweer is. 

Borrel na afloop (wij zorgen voor de borrelhapjes)!