Algemeen

Zo houdt Artishock Corona buiten de deur

Beste leden,

Artishock staat op de drempel van het nieuwe culturele seizoen. Het zindert daarin van de activiteiten. Doe mee en draag bij!
Natuurlijk kijken onze werkgroepen er weer naar uit de bezoekers te verrassen met mooie concerten, boeiende films, interessante ontmoetingen. Dit is de boeiende kern van ons aanbod: van en voor de leden. We laten ons hierbij door Corona niet ontmoedigen (zie kader).
Maar er gebeurt veel meer: ons gebouw wordt steeds mooier. We hopen dat de ‘tuin’ achter het gebouw nieuwe toepassingen vindt. Het bestuur vergadert er al (zie foto)! Ook de met beamer verrijkte grote zaal wacht op creatieve leden en creatieve toepassingen. Steeds meer is daar mogelijk. Let bovendien op de straatzijde. Mede dankzij de niet aflatende inzet van Hans Cornelis, hebben we vergunning gekregen voor ‘buitenreclame’. Dus zorg in de toekomst ervoor dat je tijdig reserveert! Het gaat vast druk worden.
Daarnaast beraden we ons op de toekomst van Artishock. Dat kan natuurlijk alleen door in gesprek te gaan met onze leden en gebruikers, maar ook met de gemeentelijke politiek. Het bestuur is begonnen om lokale politiek partijen te ontvangen en participeert ook volop in de gemeentelijke discussie over ‘de omgevingsvisie’ die de Soest ontwikkelt. Veel waardering voor de gemeente Soest overigens, die Artishock -als culturele instelling- heeft geholpen om de eerste financiële nood veroorzaakt door de Corona crisis te lenigen.

Als altijd hebben we grote waardering voor onze actieve leden die deze zomer zich - ondanks corona en hittegolf – hebben ingezet om het nieuwe seizoen voor te bereiden. We zijn er trots op dat die zo goed gelukt is en hopen jullie weer bij Artishock te ontmoeten. Een boeiend en inspirerend seizoen gewenst!!

De afgelopen maanden is hard gewerkt om de voortgang van onze activiteiten zeker te stellen. Een greep uit de vele maatregelen:

  • Bij binnenkomst is handenwassen/ sprayen heel normaal.
  • De barmedewerkers staan op afstand en achter plexiglas beschermd.
  • De ventilatie in het gebouw recirculeert niet: dus geen contaminatie mogelijk!
  • De toiletten zijn aangepast (meer veilige kranen).
  • Het gebouw/activiteiten worden afgestemd op de 1,5 meter samenleving.
  • Het dragen van mondkapjes is verplicht bij verplaatsing binnen Artishock.
  • Voor film geldt het reserveringsprotocol.

Natuurlijk is de eerste bescherming, de eigen verantwoordelijkheid van onze bezoekers. Quarantaineplicht, griep of andere verschijnselen: kom niet! Voel je je kwetsbaar en onzeker? Alle begrip als je ervoor kiest om af te wachten.
Zo gaan we met elkaar om.

Juist vanwege bovenstaande staat het bestuur erachter dat activiteiten weer zijn opgestart. Ook in dit nieuwe normaal, is Artishock springlevend. Informeer je en doe mee.

Bestuur 3
Harm Jan Luth – Jozé Rutten-Nass – Gerard Hupperetz – Rob van Beek – Hans Crane – Gijs van der Scheer