Archief Algemeen
  
Alweer 50 jaar?
 
We kunnen terug zien op een uiterst feestelijk begin van 2020!
De start van een prachtige expositie van onze Tekenclub, een druk bezochte receptie en de Jazzclub met het verrassende Kai von Rosenberg Trio.  Een week later gevolgd door een eveneens zeer goed bezochte receptie van het Cultuur Platform Soest gecombineerd met onze Jazz Jam. De kleine 200 leden (individuele kunstenaars en organisaties, zoals Artishock) van dit Platform vormen een mooie afspiegeling van de culturele diversiteit in Soest. Normaal gesproken ben ik niet zo van het programmatisch terug en vooruitkijken, maar ik kon het nu even niet laten. Al onze werkgroepen hebben weer in januari laten zien en horen hoe waardevol ze zijn, inclusief onze nieuwe werkgroep theater.
En a.s. zaterdag 1 februari is weer zo'n feestelijke avond. Uiteraard, de eerste zaterdag van de maand start een nieuwe expositie. Maar er is ook de presentatie van het boek "50 jaar Jazz in Artishock". Geschreven door niemand minder dan Bart van der Wal. U kent hem van de vorige jubileumuitgaven:  "Vijftig jaar Artishock in Soest" en "Artishock 40 jaar Filmhuis". Dus kwaliteit gegarandeerd!
Dan is er op zondagmiddag 9 februari "Gluren bij de Buren". Ik wil andere locaties niets te kort doen, maar bij ons in Artishock hebben we Jazz Jam van 12.00 tot 17.00 uur, verzorgd door Antoinette van Nievelt aan de piano en andere toppers aan de sax, bas en drums. Kortom, zo feestelijk als we zijn begonnen gaan we gewoon door!
 
Harm Jan Luth