Home

JAZZCONCERT HENK KRAAIJEVELD 5-tet

Zaterdag 15 april, aanvang 20.30 uur, entree € 15,- / 10,-.

Bekroond jazzvocalist en songwriter Henk Kraaijeveld ontwapent zijn publiek met zijn warme stem en charmante podiumpersoonlijkheid.
2304Henk Kraaijeveld2
De zanger brengt meeslepende muziek samen met poëtische teksten en verrassende improvisaties. Voor Henk is het verhalende karakter van muziek essentieel: ‘vanwege de kracht om mensen te verbinden met zichzelf en de wereld om hen heen’. In zijn avontuurlijke liedjes worden speelse en lichtvoetige muziek afgewisseld met intense grooves en harmonieën.
Zijn ‘all-star’ quartet bevat enkele van de meest gewilde creatieve en energieke muzikanten uit Nederland. Elk concert dat de band speelt is een garantie voor spannende muzikale interactie, zowel op het podium als met het publiek, of ze nu spelen in een theater, een drukke bar of op een jazzfestival.

Naast jazzpodia in Nederland, speelde Kraaijeveld in onder andere China, Malaysia and South-Korea. In 2019 werkte de band samen met het National Taiwan Symphony Orchestra op het Taichung Jazz Festival. Henk nam zijn tweede album “Patches of sky” op in het najaar van 2022 en presenteert dit vanavond in bij ons in Artishock.

 

Bezetting: Henk Kraaijeveld – zang; Daan Herweg – piano; Paul van der Feen – sax; Tobias Nijboer – bas; Roberto Pistolesi - drums.

www.henkkraaijeveld.com
https://www.youtube.com/watch?v=rxo622T24Gc