Tekenclub

 Tekenclub Artishock

  
Elke dinsdagavond wordt er door leden van de culturele vereniging Artishock naar model getekend. Er wordt gewerkt met alle mogelijke materialen en technieken, zoals acrylverf, krijt, potlood, aquarelverf en inkt. 

De tekenavond is op dinsdag van 20 uur tot 22 uur. Tussendoor is er een korte pauze en na afloop is er de mogelijkheid om in de soos nog gezellig wat na te praten en te eten en drinken.

De zaal is al open om 19.30 uur.

 -------------------------------------------------------------------------

Op de tekenavond worden tijdens korte en lange standen portret- en figuurstudies gemaakt. Er wordt geen les gegeven. Wel is er een onderlinge nabespreking met opbouwende kritiek over het gemaakte werk.Wat betreft de modellen wordt geprobeerd zoveel mogelijk afwisseling te bereiken naar leeftijd, geslacht, gekleed of ongekleed enzovoort. In de soos wordt regelmatig een werkstuk verwisseld dat op de tekenavond door één van de leden is gemaakt.
Ervaring is niet nodig. Al doende leert men! Laat je verrassen en ga de uitdaging aan.
 

IMG 3846klein

 

De tekenclub heeft op dit moment zoveel enthousiaste tekenaars, dat het niet mogelijk is in te stromen. Als je belangstelling hebt kun je je aanmelden bij Marjolein. Zij zet je dan op een wachtlijst en zodra er plek is neemt ze contact op.

Informatie over de tekenclub:

Marjolein Hasenbos, tel.nr. 06-11528570

email:  mhasenbos@gmail.com 

-----------------------------------------

Elke 4e maandagochtend van de maand is er open atelier van 10.00 - 12.00 uur. Om er zeker van te zijn dat we voldoende deelnemers zullen hebben, verzoeken wij om je aan te melden bij:

Yvonne Lucas  tel. 06-41153694

                           email: ijflucas@gmail.com