Film
Een zeer persoonlijk coming-of-age-verhaal, met een absolute sterrencast, over de kracht van familiebanden en het najagen van de ‘American Dream’.
Zondag 26 en maandag 27 maart, 20.00 uur.

 Armageddon Time 450

Bodil en Isabel, twee beste vriendinnen, nemen af en toe een vlucht uit hun drukke dagelijks leven door samen een weekend weg te gaan naar de Belgische kust. Tijdens deze weekenden zijn de vriendinnen elkaars alibi om vreemd te gaan, puur voor de spanning en ontlading.
Woensdag 29 maart en zondag 2 april, 20.00 uur.

 Faithfully Yours 450

Lief familiedrama met veel humor. Twee criminelen verdienen goed geld aan het stelen van ter vondeling gelegde baby’s, om ze vervolgens aan te bieden op de adoptiemarkt. Wanneer moeder So-young terugkomt op de beslissing om haar baby af te staan, ontdekt ze de twee mannen en hun illegale praktijk.
Maandag 3 en woensdag 5 april, 20.00 uur.

 Broker 450

Jaarlijks organiseert tante Rita een spectaculaire danswedstrijd waarbij een prachtige bokaal wordt uitgereikt aan de beste danser. Lulu kan niet wachten tot zij de trofee in handen heeft. Haar vader Jan is meer geïnteresseerd in de 'grootste en beste voetbalwedstrijd ooit'.
Vrijdag 7 april, 16.00 uur.

 Het Feest van Tante Rita 400

De verfilmde jeugd van Steven Spielberg is intrigerend. Je krijgt een waarheidsgetrouwe blik in de geschiedenis van de regisseur die is geboren met het talent om ons iets te laten voelen via een camera en die Hollywoodfilms nog groter maakte dan ze al waren.
Maandag 10 en woensdag 12 april, 20.00 uur.

 The Fabelmans 450

Een intiem portret van een zelfstandig artiest, dochter en bonusmoeder die zichzelf opnieuw uitvindt in moeilijke tijden. Wereldberoemd saxofonist Candy Dulfer heeft een hechte band met haar ouders. Haar vader Hans, zelf gerespecteerd jazz-saxofonist, en moeder Inge hebben zowel op muzikaal als zakelijk gebied altijd een grote rol gespeeld in haar carrière.
Zondag 16 en maandag 17 april, 20.00 uur.

 Candy 450

Ogenschijnlijk alledaags familiedrama met levensecht aangrijpend slot. De jonge tiener Sophie en haar dertigjarige vader Calum gaan op vakantie naar een Turkse badplaats waar ze zwemmen, poolen, zonnebaden en luieren. Terwijl er voor de beginnende puber een nieuwe wereld opengaat, worstelt Calum buiten het zicht van Sophie met de zwaarte van het leven.
Woensdag 19 en zondag 23 april, 20.00 uur.

 Aftersun 450

Een ontroerend portret van een man die zijn leven opnieuw betekenis wil geven. Charlie (Brendan Fraser) leeft teruggetrokken en geeft Engelse les online. Hij heeft ernstig overgewicht en lijkt alles in zijn leven te zijn kwijt geraakt.
Maandag 24 en zondag 30 april, 20.00 uur.

 The Whale 450