Film
Het knappe en naturelle spel van de acteurs laat niemand onberoerd, een film met een warm hart. De succesvolle schrijfster Marianne (Juliette Binoche) verlaat Parijs om aan de kust undercover onderzoek te doen voor haar volgende boek.
Zondag 4 december, 20.00 uur.
 Entre deux Mondes 450

Indrukwekkende film over pijn met hoopvol einde door plotwending. Lucas en Johanna zijn een dolgelukkig stel, zo laten de korrelige beelden zien die benadrukken dat deze tijd tot het verleden behoort. Die twee worden samen oud, maar niets is minder waar.
Maandag 5 en woensdag 7 december, 20.00 uur.
 Zee van Tijd 450

United We Stand is een documentaire die de in Nederland wonende jonge Russische celliste Maya Fridman volgt in haar zoektocht om het Oekraïense volk in de huidige humanitaire crisis te steunen. Op 24 februari werd het Maya Fridman duidelijk dat het Poetin menens was met zijn invasie in Oekraïne.
Vrijdag 9 december, 20.00 uur.
 United We Stand 450

Julia Roberts en George Clooney weer samen in lekkere feelgood film. Wat is vervelender dan twee kibbelende geliefden? Twee kibbelende ex-geliefden. De net afgestudeerde rechtenstudent Lily kan erover meepraten. Haar ouders zijn vijf jaar samen geweest en vechten elkaar bij ieder onvermijdelijk treffen de tent uit
Zondag 11 en maandag 12 december, 20.00 uur.
 Ticket to Paradise 450

Spannend van begin tot einde, gebaseerd op waargebeurde feiten. De bouw van windmolens zorgt overal voor de nodige spanning. In ‘Las Bestias’ loopt het conflict tussen lokale bewoners en een Frans koppel zo hoog op dat het allang geen burenruzie meer mag heten.
Woensdag 14 en maandag 19 december, 20.00 uur.
 Las Bestias 450

De in Wallonië geboren en veel te jong gestorven Jean Baptiste Reinhardt groeide op in een woonwagenkamp bij Parijs. Dit verklaart waarom Reinhardt, die al snel de artiestennaam Django kreeg, een grote voorliefde ontwikkelde voor zigeunermuziek.
Aanvang concert: zondag 18 december, 15.00 uur.
 django 450

Een film die je meesleurt in de zang van stoere vissers, in vriendschap, liefde, verdriet en naar de onstuimige zee en de imposante kust van Cornwall. Iedereen kent wel de pepermuntjes van Fisherman's Friends. "Sterk spul hè?" fluisterden de acteurs in de reclamespotjes.
Woensdag 21 en woensdag 28 december, maandag 2 januari, 20.00 uur.
 Fisherman s Friends One and All 450

Als Emily ontdekt dat haar kleine, rode puppy Clifford in een nacht drie meter gegroeid is, wendt ze zich tot haar excentrieke oom Casey voor hulp. Maar als een gekke wetenschapper de levensgrote, speelse pup probeert te vangen,
Dinsdag 27 december, 11.00 uur.
 Clifford foto 300