Programma

 

 

 

ZA 24 FEB JPK Band en Chesterfield
  Een goede bekende komt weer langs bij Artishock!
ZAAL OPEN 20:00 uur
AANVANG 20:30 uur Chesterfield
AANVANG 21:15 uur JPK Band
ENTREE € 12,00
LEDEN € 10,00
   

Hoofdprogramma: JPK band

JPK BandDe JPK Band is een gerenommeerde bluesrockformatie die zowel eigen nummers speelt als covers van bluesrockhelden in een stevig JPK sausje

In 2000 formeerde zanger gitarist Jan Pieter Kuijten zijn eigen band. Het werd een driemansformatie met een sterk eigen repertoire, geïnspireerd door authentieke Rhythm & Blues en Bluesrock. In een rap tempo veroverden ze in binnen en buitenland podiumplaatsen en harten van bezoekers op tal van festivals en muziekcafés. In mei 2002 kwam hun eerste CD ‘Knife and Gun’ uit met daarop 8 eigen nummers. Sindsdien is hun eigen repertoire sterk uitgebreid en zelfs vervijfvoudigd met als resultaat een tweede CD “Driving my car”, een derde CD “Bamboozle” met ieder 11 eigen nummers, en een vierde in de maak.

Hun optredens zijn vol van passie en energie, interactief met publiek en altijd eindigend in één groot feest. Met bassist Frank Strokap, en drummer Jan Keuter vormt Jan Pieter Kuijten een uniek Bluesrock trio met een onmiskenbare eigen sound. Naast eigenwerk vertolken ze ook veel nummers van hun bluesrock helden Jimi Hendrix, Steven Ray Vaughan, Rory Gallagher, Roy Buchanan, ZZ Top en Ten Years After, overgoten met hun eigen JPK saus.

JPK Band is back in the house......

Website: https://www.jpkband.nl


Voorprogramma: Chesterfield

ChesterfieldChesterfield, een 5-koppig semi-akoestisch coverband die de huiskamer ontgroeid is en het tijd vindt voor andere podia!

Een lekkere ritme sectie bestaande bas, twee gitaristen en een percussionist op cajon en een ervaren zangeres op de voorgrond.

Chesterfield speelt bekende covers van o.a. van Amy Winehouse, The Eagles, Fleetwood mac, Nothing But Thieves, en dat dan met een laidback Chesterfield touch. Daarbij creëren ze een knusse huiselijke sfeer die goed past bij het Artishock voorprogramma.

Vanaf 20:30 spelen ze, dus kom op tijd en mis deze leuke band niet.

Website: Chesterfield Sounds