Programma

The Rude Move

Zaterdag 30 maart, 20.30 (Toegang € 12,- / leden € 10,-)


The Rude Move, weer zo'n heerlijke bluesband bij Artishock.

2023 03 30 The Rude Move new

Opgericht in 2008 onder de rook van Rotterdam heeft The Rude Move in de afgelopen jaren een goede naam als verrassende en energieke bluesband opgebouwd. 

Met stevige maar vooral gevarieerde Blues/ BluesRock covers, stomende, rauwe of meeslepende solo's, een gevoelige slow of een stevige Rock & Roll song dragen deze heren hun steentje bij aan de blues scène.

Jimi Hendrix, Stevie Ray Vaughan, ZZ Top, Omar and the Howlers en eigen nummers worden met passie en plezier gespeeld. Want op het podium heeft The Rude Move altijd plezier en daar ligt de kracht van deze band. De nummers worden niet alleen goed gespeeld, maar de lol die zij onder elkaar op het podium hebben, heeft ook zijn uitwerking op het publiek.

The Rude Move bestaat uit ervaren muzikanten die hun sporen hebben verdiend en nu hun krachten gebundeld hebben in de Blues en altijd hun liefde voor muziek uitstralen….

November 2018 bracht de band de CD " Blues Is My Only Friend " uit ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan van The Rude Move.  Zaterdag 30 maart zijn ze te beluisteren bij Artishock.

Website band:
https://www.therudemove.nl

Bezetting band:

Dennis Gosens – Gitaar en zang
Bas Buis – Basgitaar
Ron Alflen – Drums en zang

Voorprogramma met Nia Janine,
Het voorprogramma wordt deze avond verzorgd door de, nog 25 lentes jonge, Nia Janine, alias Nienke ter Haar.
Wij kwamen haar tegen tijdens de Gluren bij de Buren optredens in het oosten van het land en zagen en hoorde een gepassioneerde singer-songwriter aan het werk.

2024 03 30 NienkeTerHaar

Ze blijkt als kind al begonnen te zijn met zingen en is daarna niet meer gestopt. Hoewel ze eigenlijk opgeleid is tot biologisch melkveehoudster op de klei van het Flevoland is ze nu toch haar muzikale dromen aan het volgen. Wanneer ze spreekt kan ze behoorlijk timide zijn, maar op het podium betreedt ze haar eigen wereld en gaat ze helemaal op in de muziek, en dan gaan de remmen los.
Deze jonge dame zingt soms ingetogen, soms lekker hard en uit volle borst. En dat alles met een eigen invulling en begeleid met haar gitaar. Ze is zeker van plan om meer van zich te laten horen zei ze. Nou, daar kunnen wij wel aan meewerken door Nia Janine een 'podium' te bieden bij Artishock. Waarschijnlijk heeft ze naast covers ook nog wel wat eigen werk in haar pocket. Ze begeleidt zichzelf op gitaar en zal de vroeg aanwezigen gaan verrassen met haar zang en gitaarspel. Verwacht een dynamische, intieme set met pit.
Laat u verrassen!!! 

Sociale media voor meer info:
Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100092335992016
Instagram: https://www.instagram.com/niajaninemusic/

Planning:
20:00 Deur open
20:30 Nia Janine, jonge Singer-Songwriter / gitariste
21:15 The Rude Move 

Toegang 12,=
Leden 10,=
Reserveren is fijn en kan bovenaan deze pagina..