Programma

  
 ZA 28 SEP STONES ON FIRE 
  The Rolling Stones tribute band!
Voorprogramma: Martin B Kaufmann
 ZAAL OPEN  20:00 uur  
 AANVANG  20:30 uur    Snel kaartjes kopen
 ENTREE  € 12,00  
 LEDEN  € 10,00 

StonesOnFireDe meest bekende Rhythm & Blues band en waarschijnlijk de langst optredende band is natuurlijk The Rolling Stones. Al sinds de jaren 60 aan het touren. Hun eerste concert in Nederland in het Kurhaus Scheveningen verliep ca. 60 jaar geleden wat chaotisch. Ondanks hun hoge leeftijd brengen ze nog steeds nieuwe nummers uit, met o.a. in 2016 hun blues cd Blue & Lonesome en in 2023 nog Hackney Diamonds.

Met Stones On Fire gaan wij de 'Rolling Stones' muziek naar Soest halen en tot leven roepen bij Artishock.
De echte Stones eerst nog even gebeld maar laten die nou net op 28 september even geen tijd voor Artishock hebben ;-)

Met Stones On FIre hebben een leuke frisse 'jonge' Rolling Stones tribute band op ons podium staan. Met hen gaan we terug in de tijd toen de Rolling Stones nog in de Londonse Marquee club begonnen en in andere kleine obscure clubs stonden in Engeland en nog ontdekt moesten worden maar dat niet alleen, Stones On Fire neemt je mee door de jaren daarna waarin de Rolling Stones grote bekendheid kregen en waarvan wij allen de nummers kennen en uit volle borst mee kunnen zingen.

Leadzanger Ben Habets beweegt en springt over het podium als de echte Mick Jagger, misschien wel de best imitator van Mick in Nederland. Het gitaarwerk van van Luc Smolders en Peter Maas benaderen het weavende Stones geluid heel dicht. Voeg daarbij Theo Hoksbergen op drums en Barent Brouwers of Willem v.d. Werf op basgitaar en je hebt een volwaardige Rolling Stones tribute band op het podium staan.

Voor live optredens maakte de echte Stones altijd gebruik van aanvullende muzikanten.
Nou, dit is een live optreden, dus komt toetsenist Martin Jansen natuurlijk ook mee om het feest compleet te maken.

2024 09 28 StonesOnFire schilderij   2024-09-28_MickJagger-imitatie.jpg2024 09 28 StonesOnFire logo

Begonnen als Wageningse studentenband “the Cracks” in de wilde jaren 90 met volop nummers van onze favoriete Rolling Stones hebben ze zich, sinds de kinderen de deur uit zijn, in 2018 gericht op Rolling Stones nummers en dat voelde goed en het klikte nog altijd goed tussen de bandleden.

Het werd de wederopstanding, nu als Rolling Stones tributeband “Stones On Fire” met bijna dezelfde samenstelling als toen. Met een vaak verrassend authentieke en gedetailleerde Stones sound. Maar ook improvisatie die de nummers uniek maken en je nog meer doen verleiden om uit je dak te gaan en mee te bewegen en zingen. Bijna alle hits en de meest bekende songs komen voorbij tijdens hun optreden. Ook zul je enkele nummers horen die niet zo vaak gespeeld worden, bijvoorbeeld Hand of Fate en Stray Cat Blues. Met de meer gevoelige ‘akoestische’ songs zoals No Expectations, Angie of Sister Morphine, klinken ze als engeltjes in je oren om daarna weer als rollende stenen over je heen te denderen.

Dit wordt met zekerheid een mooie en drukke opening van de Blues-Pop concerten na de zomerstop.

Reserveren geeft de zekerheid dat je erin kunt dus zeker even doen is ons advies. Dit kan via de tickets knop bovenin.

Meer info op Facebook: Stones On Fire


Voorprogramma: Martin B. Kaufmann, aanvang 20:30

2023 09 28 MartinBKaufmann‘Music was my first love and it will be my last’ (John Miles)


Dat zou heel goed het adagium van Martin B. Kaufmann kunnen zijn, een relaxte Nederlandse singer-songwriter. Martin speelt covers van wereldberoemde songwriters als Leonard Cohen, Johnny Cash, Joni Mitchell, Jim Croce, Bob Dylan en niet de minste, James Taylor. En zo nog een hele reeks aan muzikanten met een vergelijkbare stijl. Naast covers spelen schrijft hij soms ook zijn eigen nummers en daarvan zal hij er ook vast enkele ten gehore brengen.

Martin begint om 20:30 en speelt tot ca 21:15.
Meer informatie is te vinden op zijn website: https://martinbkaufmann.nl/

Tijdplanning:
20:00 Deur open voor bezoekers
20:30 Martin B Kaufmann, singer-songwriter / gitarist
21:15 Stones On Fire, energieke Roling Stones tribute band
Eindtijd...... onbekend ;-)

Reserveren wordt sterk aanbevolen.